TODAYS MAKEUP - DAY 16

IMG_1550
Jee, viikonloppu! Onko teillä jotain kivoja suunnitelmia? Mä ajattelin vaan olla kotona ja relata. Mä ajattelin myös alkaa herätellä uudelleen eloon mun YouTube-kanavaa ja ehkä kuvailla sinne jotain. Mun vanhan koneen mukana meni taivaan tuuliin ihan liikaa videomatskua, joten mun pitää aloittaa ihan alusta. 😅

Tän päivän meikkiin tein vähän liimaa leikkaa juttuja. Eli leikkasin ripsinauhasta palasia, jotka maalailin valkoisella NYX Cosmeticsin eyelinerilla. Hologrammiset "ripset" leikkasin mun Glamglow :n yövoiteen pakkauksesta. 😅

kulmat/brows
Lumene Extra Stay Eye Brow Palette

silmät/eyes
Urban Decay Full Spectrum palette
NYX Cosmetics Matte Liquid Liner, Vivid Brights Liner 'Vivid Halo' & Liquid Crystal Liner 'Liquid Gun Metal'
Red Cherry lashes '48'
Random lashes with NYX Cosmetics White Liquid Liner
Hologram pieces from my Glamglow night cream package

IMG_1556

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3