HOLAA!

Onkos täällä vielä joku? Mun blogitauosta tuli pidempi mitä olin ajatellut. Ehkä suurin syy oli siinä, että mun tietokone meni rikki uutena vuotena. (just kun olin niin innoissani tulevasta vuodesta ja siitä matskusta mitä mulla on jaettavaksi. hyvästi kaikki kuvat.) Ja mä oon niin laiska etten oo pitkiin aikoihin tehnyt varmuuskopiota mun tiedostoista. Mutta ehkä tässä oli joku tarkoitus, uusi vuosi, uusi kone, uudet kuvat ja uusi alku. 😂
Nyt oon kuitenkin bäk ja paljon kaikkia juttuja tulossa, olkaa kuulolla! 😉 Käykää muuten seuraamassa mua instassa (@emilianummelin), päivitän sitä tällä hetkellä pari kertaa päivässä! 
Palaan huomenna vuoden 2016 suosikkien parissa. ➡

// Is there anyone? My blogging break was a little longer, than I was planning.. The biggest reason is that my computer got broken! Argh! There was all my pictures, and like whole my life. But I was too lazy to make back ups, dummie me.. 😑 But maybe there is some reason, like new year, new computer, new material and new life. 😀
But now I'm back and nice things are coming! Go follow my instagram (@emilianummelin), which I update couple times in a day!
Tomorrow I come back with favorites of 2016! ➡

new-year-makeuplook
new-year-makeuplooks-4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3