100 DAYS OF MAKEUP CHALLENGE ★ DAY 1

creative-makeup-3
Mä rakastan kaikkia haasteita ja kun instassa tuli vastaan 100 days of makeup -haasteita, niin mä päätin että mä haluan myös kokeilla! Haasteessa on siis tarkoituksena nimensä mukaisesti, että 100 päivän ajan tehdään ja julkaistaan uusi meikkilookki. Mä en tiedä muiden syistä lähteä tekemään tätä haastetta, mutta mä ainakin innostuin just haastamaan itseäni (ofc) ja löytämään inspiraatiota. Ja saan ainakin tosi paljon treeniä! 
Okei, 100 päivää kuulostaa ihan älyttömältä, mutta mä todella toivon että jollain ilveellä pääsen tonne vikaan päivään. 😂 Toisaalta mä oon jo tässä pidemmän aikaa lisännyt instaan joka päivän uuden meikkilookin, että usko muhun itseeni on aika bra tällä hetkellä! 👍 Mä oon nyt jo ihan innoissani ja en malta odottaa mitä seuraavat 100 päivää tuo tullessaan.  
Jos mun päivän lookit ei päivity tänne blogiin ihan joka päivä, niin ne näkee tietty sieltä mun instasta (@emilianummelin) ja kokoan ainakin viikon kuvat yhteen! 

// I love challenges and after this 100 days of makeup -challenge became pretty popular, I decided to try it also! I'm super excited! 100 days sounds ridiculous tho, but I really wish I'll make it. Anyhow, I have already post new look to instagram about everyday, so I'll bet I can continue that. If I don't add my pics here everyday, go ofc check my IG (@emilianummelin) But I will make collage end of the every week. 

creative-makeup-4
käytetyt tuotteet/products I've used
NYX Cosmetics Single Eyeshadow 'Butterscotch'
Makeup Geek Eyeshadow 'Chickadee'
Oriflame The One 5-in-1 Wonder Lash Mascara
Glitter from Projekt Glitter

creative-makeup

1 kommentti:

  1. Moikka Sanna-Emilia :) Odotan jo innolla minkälaisia meikkejä luot tän 100 päivän aikana! Se tulee olemaan suuri urakka (voin vaan kuvitella!), mutta varmasti sen arvoista kehittymisen, inspiraation ja uuden löytämisen kannalta :) Pysyn taatusti kuulolla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3