MAKEUP OF THE DAY ♥ CANDY CANE

candy-eyeliner-4
Hei kaikki ja aivan ihanaa joulua! Miten teidän joulun vietto on sujunut tähän asti? 
Mä oon ainakin irrottautunut puhelimesta, koneelta, blogista, somesta jne. Ja on jotenkin tosi ihana fiilis, ettei koko ajan tarvitse nappailla kuvia ja näprätä puhelinta kun on tehnyt sen päätöksen et nyt on ilman!
J tuli Suomeen viettämään mun kanssa joulua ja ollaan vaan oltu, mikä on ihan parasta. Ollaan löhötty ja katottu leffoja ja pelailtu Monopolya. Ja tietty syöty! J toi 11 (!!!!!) levyä norjalaista suklaata, josta väsättiin suklaatalo piparkakkutalon sijaan. Päätettiin että syödään tuo talo tosta pyörimästä uutena vuotena, mitä toisaalta odotan kauhulla koska nyt on sellanen ähky päällä kaikista konvehdeista sun muista. Mutta toisaalta ehkä vähän alle viikon päästä voi olla eri ääni kellossa kun suklaaähky on päässyt laskeutumaan.. 😂 
Niin ja ne lahjat! Mulle tuli tosi kivoja ja toivottuja lahjoja mistä olin ihan super iloinen! Käytännöllisiäkin juttuja sain, mitä oikeesti tarvitsin. Mä voisin ensi viikon puolella tehdä lahjapostausta?
Tuliko teille kivoja paketteja? 😊

käytetyt tuotteet / products I've used
Kat Von D Tattoo Liner
NYX Cosmetics White Liquid Liner 
NYX Cosmetics Vivid Brights Eyeliner in 'Vivid Fire'
Oriflame The One mascara
RedCherry '43' lashes 

Rauhallista joulupäivän jatkoa kaikille! ♥

1 kommentti:

  1. Söpö silmämeikki ♥ tee vaan semmonen lahjapostaus, mun mielestä ois ainekin kiva lukea. Tuli itelleni myös tarpeelliset paketit pukilta.

    Tää nyt ei liity sinänsä postaukseen, mutta mikä poskipuna sävy sopis sun mielestä kun on tummanruskea tukka, siniset silmät ja vaalea oliivi iho?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3