LIVBOX ・ JOULUKUU 2016

Tämän vuoden viimeinen LivBox oli noudettavissa pakettiautomaatista jokunen aika sitten. Joulukuun boksi oli oikeasti ihan vihoviimeinen LivBox, sillä meitä yllättänyt (niin positiivisesti kuin negatiivisestikin viimeaikoina) boksi tulee olemaan jatkossa BetteBox.
Mä oon aina odottanut innolla juuri joulukuun boksia, koska siltä odottaa tiettyä juhlavuutta ja hemmottelua. 
Katsotaan mitä tuo piti sisällään:

livbox-joulukuu
Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat・Höyhenenkevyt nestemäinen korostusväri saa ihon näyttämään hehkuvalta ja viimeistellyltä. Levitä poskipäille, kulmaluulle ja huulten amorinkaarelle siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. (Ovh 29,90€ / 15ml) Boksissa täysikokoinen tuote.

Nivea Caring Shower Milk Mousse・Innovatiivinen uutuus muuttaa tavallisen suihkuhetken arjen luksukseksi. Runsas ja täyteläinen mousse pesee ihosi puhtaaksi suihkusaippuan tavoin ja jättää sen ylellisen pehmeäksi. (Ovh 3,79€ / 200ml)

Manna Kadar Radiance Split Pan Bronzer And Highlighter Duo・Tällä samettisen koostumuksen omaavalla 3-in-1 tuotteella luot itsellesi säteilevän päivettyneen hehkun. Universaalia sävyä voi käyttää bronzerina, highlighterina tai jopa luomivärinä. Meikkivinkki: Sekoita sävyt yhteen luodaksesi ainutlaatuisen luomivärisävyn. Voit myös kostuttaa sivellintä luodaksesi metallisen lookin. (Ovh 21$ / 3g)

Jordan Clinic Total Protection Hammastahna・Tehokas ja hellävarainen monitehohammastahna, joka hoitaa homman kotiin. Siinä on kaikki mitä hammastahnalta tarvitset ilman sulfaatteja ja parabeeneja. Saat raikkaan hengityksen, vahvemmat ja valkoisemmat hampaat sekä terveet ikenet. Vaahtoaa ilman natriumlaurylisulfaattia (SLS). (Ovh 3,80€ / 75ml)

RFSU Intim Daily Wash・Mieto ja hoitava maitohappoa sisältävä intiimipesuneste, jota voi käyttää päivittäin luonnollisen pH-tasapainon ja raikkaan olon säilyttämiseksi. pH 3,5 ja maitohappo vahvistavat ihon luonnollisia suojatoimintoja, jolloin haitallisten bakteerien on vaikeampi aiheuttaa hajuja, ärsytystä ja häiriöitä mikrobitasapainossa. (Ovh n. 3,99€ / 150ml)

Sekä pitkäaikaistilaajille lahjana: Manna Kadar "Lucky" Lip Locked Stain・Tuote toimii huulikiiltona, sävynä, sekä primerina. Se on helppo levittää ja tuotteen pigmentti on todella kestävä. Käytä tuotetta sellaisenaan koko huulilla, tai huulten rajaukseen tai pohjustukseen muiden huulituotteiden alla saadaksesi pysyvän lopputuloksen. (Ovh 24$)

Kokonaisuudessaan boksi näytti tässä kuussa ihan kivalta. Paras oli ehdottomasti Manna Kadarin huulituote. Toinen hyvä tuote, minkä uskon tuoneen monelle iloa, on Lumenen Valopisarat. Ja varsinkin sävy "Rosy Dawn" on tosi kaunis. Tuotteen arvokin on melkein tuplasti LivBoxin hinta. 
Monet myös varmasti ärsyyntyivät boksin hammastahnasta, mutta tiiättekö mitä. Mä tykkään näistä hammastahnoista! Eipä tarvii itse käydä kaupasta hakemassa. Nivean moussea on ihan kiva kokeilla, koska rakastin joskus sitä suihkussa käytettävää kosteusvoidetta. 
RFSU:n intiimipesunesteet mulla on ihan koko ajan jatkuvassa käytössä, niin en pane siitäkään pahakseni! 
Vähiten taisin pitää Manna Kadarin Duosta. Joo ihan kiva, mutta ei varmaan tule mulle käyttöön. Ehkä kuitenkin siihen mun makuun liian vähän pigmenttiä, mutta miksei sitä voisi käyttää johonkin tosi nopeeseen arkimeikkiin. Korostus- ja varjostusvärinä (niinkuin boksin mukana tulleessa esittelyssä oli) en sitä nää, enkä myöskään bronzerina. Mä kyllä miellän sen enemminkin luomivärinä. 

Mitä te piditte boksista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3