HOW TO: GLITTER EYELINER

IMG_4022
Aika menee ihan sairaan nopeaan, nyt on jo melkein joulu! Ja mikä parempi syy ja tilaisuus käyttää glitteriä! Joulu ja glitter = parasta
Mä voisin vuorata koko pääni ja miksei vartalonkin glitteriin tähän aikaan vuodesta. Mutta jos säihkyvä discopallo luomilla ei ihan nappaa, niin suosittelen kokeilemaan glitterrajauksen tekoa. Klassinen, simppeli, mutta samaan aikaan näyttävä ja kaunis. 
Tässä postauksessa kerron teille mun vinkkini glitterrajauksen tekoon.

how-to-do-glitter-liner
Glitterisessä rajauksessa mahdollisuuksia on rajattomasti. Rajauksen pohjaväri voi olla ihan mitä vaan, tai voit jättää se kokonaan pois. Ilman pohjaa, glitterrajaus ei tosin ole niin intensiivinen ja peittävä. Se on hyvä vaihtoehto jos haluaa vain vähän säihkettä ripsirajaan.
Mä valitsin pohjaväriksi mustan, joka korostaa kultaista glitteriä ja tekee siitä näkyvämmän. Hauskoja yhdistelmiä mitä tulee mieleen, voisi olla myös punainen eyeliner, jota saa esimerkiksi NYXiltä ja sen päälle punainen glitter. Tai kokeilun arvoinen olisi myös valkoinen eyeliner, jota myös muuten saa NYXiltä ja sen päälle hopeinen glitter!

glitter-eyeliners
Rajaukseen voi käyttää sekä irtoglitteriä että "valmista" nestemäistä glitter eyelineria. Valmiit rajaukset toimivat yleensä hyvin ja ne kuivuu tosi nopeasti. Ja lopputulos on kestävä. On muuten tosi raivostuttavaa, jos eyelinerilla kestää ikuisuus kuivua, ja kaikki leviää luomelle. 
Mulla on kokemusta vain Make Up Storen sekä NYXin eyelinereista. Ja molemmista tykkäsin! Joinain vuosina Lumenelta on tullut juhlakokoelmassa glittergeeliä ripsille ja kulmakarvoille, joita voi myös käyttää rajaukseen! Jos sitä tulee myös tänä vuonna myyntiin, niin suosittelen.
Nestemäiset glittereyelinerit on kätevämpiä esim. otettavaksi mukaan matkoille tai vaikka vain juhliin, jossa niitä voi lisäillä. Ei kauheesti nappaisi ruveta lutraamaan liimoilla ja pöllyävällä glitterillä jossain baarin vessassa.. 😑
Sävyvaihtoehto on tosin rajallinen. Ja toinen seikka mikä mua häiritsee on, että joskus eyeliner saattaa levitä rumina glitterklimppeinä ja levitys on hankalaa. Ohutta mutta tasaista ja kaunista kerrosta on hankalampi saada. Jos haluaa peittävämmän lopputuloksen, kannattaa rajauksen kuivahtaa ennen uuden kerroksen lisäämistä. 👍

nyx-glitters-2
Toinen tapa lisätä kimallusta rajaukseen on irtoglitter. Mun henkilökohtainen favorite näistä kahdesta vaihtoehdosta. Irtoglittereitä voi ensinnäkin miksailla ja sekoitella keskenään, jos haluaa ihan hullun hienoja efektejä.
Irtoglitterin kiinnitykseen tarvitaan jonkinlainen glitterliima tai mixing liquid. Mä käytän mieluiten jälkimmäistä. Mulla on ollut jo pidempään käytössä Make Up Storen Mixing Liquid, joka on toiminut tosi hyvin. 30 millin kokoinen puteli maksaa noin 20 euroa, mutta se kestää ikuisuuden koska sitä ei paljoa kulu kerralla. Mulla on tapana kaataa sitä korkkiin, johon sitten dippaan siveltimen ja sitten oonkin valmis käyttämään glittereitä ja pigmenttejä. Mixing Liquid tekee lopputuloksesta myös vedenkestävän ja glitterit pysyvät varmasti paikoillaan pitkään. 
Irtoglitterillä voi myös helposti säädellä sitä, miten paljon sitä säihkettä haluaa. Jos ei halua vuorata koko rajausta sillä samaisella glitterillä, niin voihan sitä töpötellä hieman sinne tänne, jolloin glitterhiput loistavat rajauksesta kun valo niihin osuu. 

glitter-eyeliners-2
nyx-glitters
glitter-eyeliner-6
Niin ja glitterrajauksen kaveriksi voi taiteilla ne super suositut glitter huulet! Mä teen niistä myös postausta asap! ✖

2 kommenttia:

  1. Tosi magee look! Mistä muuten noita NYXin glittereitä saa, kun oon yrittäny kattoo kaikkialta missä on NYXiä eikä missään ole?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä taitaakin olla niin, ettei sitä saa mistään.. :/ Jos sitä johonkin tulee myyntiin, niin veikkaisin että Helsingin Stockmannin pisteeltä sitä löytää.

      Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3