ANASTASIA MODERN RENAISSANCE PALETTE

anastasia-modern-renaissance
Kuten viime postauksessa kerroin, niin mun poikaystävä toi mulle yllärilahjaksi kauan toivotun Anastasia Modern Renaissance -paletin.
Paletti on mun silmään ihan täydellinen, koska rakastan punaisia sävyjä silmämeikissä. Punaisia sävyjä ei vain tahdo löytää kovin monesta paletista. Ennen tätä Anastasiaa käytin paljon arkimeikissä NYX Full Throttle -palettia sävyssä Color Riot, mutta siinäkin sävyjä on vain 4 joten Modern Renaissance on erittäin tervetullut perheeseen.

Me tosiaan metsästettiin tätä ympäri Osloa ja lähiseutua, ja aina se oli loppuunmyyty. Nyt kuin ihmeenkaupasta näitä tuli myyntiin muutama ja rakas J sai haettua sen mulle. 

anastasia-modern-renaissance-2
Mä tykkään kovasti paletin ulkomuodosta, mutta arvatkaa vaan onkos sametti pian karvojen peitossa täällä eläinperheessä! Muutama meikkivoiteinen sormenjälkikin siitä löytyy. Hups. 

Sisältö on RAKKAUTTA. Kovin mattapainoitteisella mennään, mikä on tosi jees. Onneksi kuitenkin paletista löytyy pari shimmeristä vaaleata sävyä, joilla saa vaikka luomen keskelle kivaa hohdetta. Matta vaalea on myös aikas kova sisänurkkaan ja kulmaluulle!
Joissain sävyissä on ihan älytön pigmenttisyys ja toisissa taas hieman heikompi, mutta yleisesti laatu on kohdillaan. Mä en vaan keksi oikeastaan mitään pahaa sanottavaa tästä. Paitsi jos haluaa oikein linssiä ruveta viilaamaan, niin joissain sävyssä on hieman jauhoisempi koostumus, kun taas muutama sävy on niin kermaisia että huh. MUTTA, ei todellakaan häiritsevästi eikä haittaa käytössä. 

anastasia-modern-renaissance-3
Pahoittelut paletin ulkonäöstä, mun oli ihan pakko testata tätä ennen kuin ehdin ottaa kuvat!

Mun suosikkisävyt on ehdottomasti Raw Sienna, Burnt Orange, Red Ochre, Love Letter ja Realgar. Ylläripylläri. 

modern-renaissance-swatches
ensimmäinen rivi 

anastasia-modern-renaissance-4
toinen rivi 

Beautybay.com nettikauppaan tuli jokin aika sitten lisää myyntiin, mutta tällä hetkellä paletti taitaa olla loppuunmyyty sielläkin. Jos näette tämän jossain niin menkää ja OSTAKAA. HETI. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3