URBAN DECAY VICE LIPSTICK PALETTE

urban-decay-lipstick-palette
Sain tässä yksi päivä kätösiini Urban Decay Vice Lipstick Palette -huulipunapaletin sävyssä 'Blackmail'. Mä olin ehtinyt himoitsemaan tätä hetken ja toivoin että se tulisi myös Suomeen myyntiin ja tulihan se! Tosin tässä mulla on sävy 'Blackmail' ja paletista on olemassa myös toinen versio, jossa on mm. vihreä huulipuna. Mutta mulle on ihan pimennossa se, että onko myös tämä toinen tulossa Suomeen. Kun kävin kyyläilemässä valikoimaa, niin Stockalla sitä ei ainakaan näkynyt.
Anyways.. Tiedätte että kehun huulipunapaletin ulkomuotoa, koska onhan se taas tosi upea. Nää on taas näitä jotka voi laittaa meikkipöydälle koristeeksi. Josta tulikin mieleen, että mun meikkipöytä on ihan täynnä kaikkea, joten siihen ei mahdu mitään vaikka haluaisin. Mulla onkin selvät suunnitelmat miten alan mun makkaria sisustelemaan uudelleen. Tai krhm... "makkari" on siis meikkihuone/meikkivarasto/vaatehuone/studio jossa nököttää yhdessä kulmassa sänky. Mutta joo, sitten kun saan ton kondikseen, eli hommattua muutamat Alex-lipastot, hollywood-valot seinään jnejne. niin laitan kaikki ihanuudet esille nätisti!   

urban-decay-lipstick-palette-3
Vice Lipstick Palette pitää sisällään 12 sävyä, jotka löytyvät ihan perinteisessä huulipunan muodossakin. Paletti on ideana ihan mainio jos miettii esimerkiksi sellaista kuluttajaa, joka ei ole vielä kokeillut Urban Decayn huulipunia, niin pääsee tästä kokeilemaan monia kerralla. Kokeilu on ehkä vähän väärä sana tässä kohtaa, koska riittäähän näistä enemmän kuin "kokeiltavaksi". Kyllä näitä monen monta kertaa saa käyttää ennen kuin pohja alkaa paistamaan. 
Pigmenttisyyden ansiosta montaa kerrosta ei tarvitse ja ohut kerros on tietty aina mukavampi käytössä. 
Mua tämä tulee auttamaan ihan hirveästi meikkipakissa, koska tästä mä saan muille helposti huulipunat, eikä tarvitse kantaa miljoonia mukana. Ei tää toki mulle ehkä riitä vaan on monia sävyjä mitä tarvitsen paletin lisäksi, mutta normaali kuluttaja pääsee tosi pitkälle.
Ja ainiin, huulipunia suojaa kiva ja kätevä kansi! 

urban-decay-lipstick-palette-8
urban-decay-lipstick-palette-6
Multa löytyy näistä pari ihan normaalissa huulipunan muodossa ja muutama näistä on mun ihan ehdottomia suosikkeja ja joistakin en taas ehkä niin välitä.
'Firebird' tuli Gwen Stefanin kokoelmassa, mutta ei ehkä ihan niin mun sävy kuitenkaan vaikka ihan kreisin upea pinkki onkin. Melkeinpä glitterinen 'Big Bang' multa löytyy myös perinteisenä huulipunana ja siitä oon tykännyt ihan älyttömästi. Koska glitter. <3 Sävyä '714' oon käyttänyt ihan hulluna, melkeinpä loppuun saakka. Mä rakastan mattapunia ja varsinkin näin täyteläisissä punaisissa valitsen mielummin mattaisen kuin kiiltävän. Mulle ei oikein sovi mun omasta mielestä läpikuultavat ja kiiltävät tummemmat punat. Esimerkiksi 'Sheer Shame' on liian läpikuultava mun mieleen. Vielä vikana näistä, mun huulipunatelineestä löytyy myös 'Ex-Girlfriend', jota olen käyttänyt varsinkin rajauskynän muodossa, koska itse huulipuna on aika läpikuultava. Oon muuten kuullut niin monta kertaa kehuja kun käytän tuota sävyä. 
Mun suosikkeja näistä on Big Bangin ja 714 :n lisäksi sävy '1993', jota kokeilin innolla koska se on niiiiiin hypetetty ja "kuuluisa" sävy. Mun sydäntä lämmittää myös 'Conspiracy', joka on mun mielestä paletin parhaimmistoa. 'Blackmail' on myös mun mielestä tosi erikoisen näköinen.

urban-decay-lipstick-palette-0
urban-decay-lipstick-palette-13
Ensimmäinen rivi vasemmalta oikealle: Sheer Shame, Firebird, Big Bang, Disobedient, EZ, 714

urban-decay-lipstick-palette-12
Toinen rivi vasemmalta oikealle: Vanished, 1993, Ex-Girlfriend, Amulet, Conspiracy, Blackmail

Paletti on myynnissä rajoitetusti ja sen hinta on noin 35 euroa. Yksi perinteinen Urban Decayn huulipuna kustantaa noin 20 euroa. Paletin yksi nappi sisältää tuotetta 0.7g ja täysikokoisessa huulipunassa on tuotetta 2.8g. 

Tuote on pr-näyte. Postaus ei ole kaupallinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3