URBAN DECAY ULTIMATE BASICS

urban-decay-ultimate-basics
Te tiedätte että rakastan Smashboxin Full Exposure -palettia. Teen sillä yleensä AINA kaikki ruskeat perusmeikit itselleni ja muille. Mulla on itseasiassa hyvin vähän pelkkiä nudepaletteja..
Nyt kuitenkin testaan mielenkiintoista ja hypetettyä uutuutta: Urban Decayn Naked Ultimate Basics -palettia
Mulle tuli tästä vähän samanlaisia fiiliksiä kuin Smashboxin paletista. Siitäkin mä käytän melkeinpä vain niitä lämpimiä sävyjä, koska ne on lähellä mun sydäntä. Siks just mä innostuin tästä niin paljon, koska tässä on noi täydelliset punertavan ruskeat. Erityismaininta 'Extra Bitter' -sävystä, joka näytti ihan mahtavalta jo heti alkuun. Muistaakseni Vice 4 -paletissa tuli samantapainen sävy 'Bitter', joka oli ihan mun suosikki. Siksi, kyllä kiitos. <3 

Mä en yleensä mun postauksissa ota juurikaan kantaa pakkauksiin tai muihin seikkoihin jotka ei ole niitä "olennaisia", mutta pakko kehaista Urban Decayta tässä kohtaa. Ensinnäkin pakkaus on ihan tajuttoman kaunis. Toinen kehu tulee suuresta peilistä. Kolmas kehu ja ehkä mun sydäntä eniten lämmittävä juttu, joka kertoo paljon laadusta. Paletin kansi pysyy auki pystyssä jos haluaa, tai vaikka puolivälissä, eikä paukahda kokonaan auki tai kiinni. Se ettei kansi pysy auki pysty asennossa on raivostuttavaa, jos haluaa laittaa paletin esimerkiksi pöydälle. 

urban-decay-ultimate-basics-3
Mainitsin jo Extra Bitterin, mun suosikin ja siinä on siis ihan sairaasti pigmenttiä. Yksi kosketus siveltimellä riittää ja sillä määrällä saa kyllä yhden luomivaon varjostettua. Sama pigmenttisyys näkyy myös muissa sävyissä. Tässä kohtaa mietin tavallista kuluttajaa, joka voi ehkä säihkähtää näin voimakasta pigmenttisyyttä. Noh, paletti varmaan tulee kestämään ikuisuuden ja eiköhän silmämeikki saada pysymään vielä fiksun näköisenä kun muistaa ettei sivellintä todellakaan tarvitse pyöritellä noissa napeissa ;) 

Tein eilen silmämeikin käyttäen pääasiassa alarivin sävyjä ja kuvat siitä tulossa myöhemmin perjantaina! 

urban-decay-ultimate-basics-8
urban-decay-ultimate-basics-4
Ylärivi

urban-decay-ultimate-basics-6
Alarivi

Kaikenkaikkiaan mun mielestä Ultimate Basics sopii jokaiselle käyttäjälle. Se sopii esimerkiksi ainoaksi nudepaletiksi vähemmän meikkaajalle, koska siinä on suht kattavasti kaikki mitä tarvitsee. Se menee myös meikkitaiteilijan pakkiin, johon taitaa myös tää mun paletti sujahtaa. Se on pigmenttinen ja sillä saa taiteiltua lämpimiä kuin kylmiäkin meikkejä, joten why not. Ylärivin kylmemmistä sävyistä mulla ei ole ainakaan vielä kokemusta käytössä, koska hyökkäsin heti kiinni mun suosikkeihin, eli alarivin lämpimiin sävyihin. Mun mielestä paletti sopii ihan kaiken värisille silmille. Vaikka mä en noudata ihan orjallisesti sävysääntöjä, mutta jos haluaa korostaa omaa silmien sävyä niin vihreä silmäisenä käyttäisin ehdottomasti yläriviä, sinisille silmille alariviä ja ruskeille molempia. Mutta jos vihreä silmäisenä haluaa tehdä pehmeän smokey eyen Extra Bitterillä, niin go for it!
Mulla ei ole tästä oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa. Värinapit tuntuu ihan älyttömän pehmeiltä, ihan kuin ei edes koskisi oikeasti luomiväriin. Ylimääräisen värin napautus siveltimestä on kuitenkin tarpeellista, ettei mitään varise poskille pilaamaan pohjaa. Mun tuomio on, että käykää heti äkkiä hakemassa omanne kaupan hyllyltä pölyttymästä!

Ootteko jo käyneet tätä hypistelemässä vai löytyykö tää kenties teiltä jo meikkipussista? 

* Postauksen tuote on PR-näyte. Postaus ei ole kaupallinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3