URBAN DECAY FULL SPECTRUM

urban-decay-full-spectrum-1
Mua on niiiiiiin ottanut aivoon mun blogin verkkotunnukset ja koodaukset jajaja KAIKKI, joten ei oo edes kauheesti huvittanut avata tätä sivua koska tää on ollut ihan MESS. Esimerkiksi mun blogin osoite ei oo toiminut ilman www-alkua todella pitkään aikaan. Nyt sen kuitenkin pitäisi (??) mun mielestä toimia ja oon super onnellinen koska oon tällaisissa jutuissa ihan käsi ja jos se nyt toimii niin thank you lord. 🙏

Anyways.. Sain viime viikolla kätösiini tämän kauan odotetun upean Urban Decay Full Spectrum -paletin! Siis katsokaa ja ihailkaa miten inspiroivan ja houkuttelevan näköinen toi on! 😍
Palettia saa Sokoksien Urban Decay pisteiltä sekä Helsingin Stockmannilta 2.12. alkaen. Arvioitu kuluttajahinta on 52 euroa. 

urban-decay-full-spectrum-2
urban-decay-full-spectrum-3
Mä sanon aina kyllä kiitos väreille! Ja mä innostuin tästä enemmän kuin mistään muista paleteista pitkään aikaan. Koska värit. 
Paletissa on yhteensä 21 sävyä, joista 18 on täysin uusia sävyjä ja 3 on tuotu uudelleen aiemmista paleteista. Paletti tarjoaa valmiiksi kombon kolmesta sävystä, joita voit käyttää yhdessä. Sen sijaan että yhteensopivat sävyt olisi vierekkäin, tässä ne on rivissä ylhäältä alas. Eli yhdistelmiä on punaisista sävyistä keltaiseen, vihreään, siniseen, liilaan ja neutraaliin mustavalkoiseen. Mikään ei tietysti ole juuri se oikea tapa käyttää paletin sävyjä, vaan voit yhdistellä niitä oman mielen mukaan. Muistakaa, että mikään sävy-yhdistelmä ei ole koskaan väärä. Saat käyttää just niitä värejä mitä itse haluat ja mistä itse inspiroidut!

Villinä korttina mukana on mattainen valkoinen. Mikä on ihan kiva lisä palettiin ja sitä voi käyttää vaikka korostuksiin. Mutta, jos mä saisin päättää, niin olisin mieluusti ottanut palettiin vielä mattaisen mustan esimerkiksi "Platonic" -sävyn tilalle. 

urban-decay-full-spectrum-4
Vaikka pidän kokonaisuudesta todella paljon, niin muutama pettymys paletista kuitenkin löytyi. Mä yleensä haluan mun kirkkaat sävyt TODELLA peittävinä ja pigmenttisinä, enkä oikein pidä läpikuultavista sävyistä. Ruskeissa ja neutraaleissa se on asia erikseen. 
Jos sä taas pidät läpikuultavista sävyistä, niin ehkä tää on just sulle se paras hankinta. Tai sellaisille, jotka ei kovin usein käytä kirkkaita värejä tai arastelee niiden pigmenttisyyttä. Niille jotka haluavat kirkkaita väriräjähdyksiä, niin suosittelen käyttämään valkoista pohjaa (esim. NYX Jumbo Eye Pencil sävyssä Milk) alle. 

Alla olevat on swatchattu primerin päälle.

urban-decay-full-spectrum-7
Alchemy, Warning, Midnight Blaze, Hundred, Minx, Delirious, Platonic

urban-decay-full-spectrum-6
Gossip, Seize, Calavera, Hatter, Blindsided, Sketch, Iced

urban-decay-full-spectrum-5
Paranoia, Jones, Goldmine, Mean, Metamorphosis, Faded, Bump

urban-decay-full-spectrum-8
Mä annan kiitosta näistä tosi hyvistä synteettisistä siveltimistä, joita palettien mukana tulee! Nämä on ollut mulla käytössä ihan yleisesti. Hyvä UD!

urban-decay-full-spectrum-0
Julkaisen myöhemmin paletilla tehdyn meikin, joten stay tuned! 

Paletti on saatu PR-näytteenä. Postaus ei ole kaupallinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3