TODAYS MAKEUP ★ ULTIMATE BASICS

ud-ultimate-basics-4
Viime postauksessa esittelin teille Urban Decay Ultimate Basics -paletin ja tässä siis meikki jonka sillä tein. Kuten mä kerroin aiemmin, niin käytin paletin alariviä joka kolahti mulle heti, koska lämpimät sävyt! Mä en palaa tässä tuon paletin ominaisuuksiin uudelleen, rullailkaahan alas edelliseen postaukseen, jos paletti ei oo vielä tullut tutuksi! :) 

Itseasiassa tällä meikillä mä kävin eilen pyörähtämässä Marsaanan PR-tilaisuudessa ja näiden kuvien ottamisvaiheessa tämä meikki oli mun nassussa noin 9 tuntia (!!!). Kiitosta saa ensinnäkin noi luomarit pysyvyydestä mut pakko vielä mainita. Siis tää meikkivoide! Mä en oo vielä ehtinyt postata teille tuosta mun uudesta Holy Grailista, mutta se on siis Urban Decay All Nighter -meikkivoide. Mulla on ollut se pari kuukautta, mutta oon käyttänyt sen melkeen loppuun. Se pysyy kuin tauti, ei leviä ja iho ei juurikaan kiiltele päivän mittaan. Mä aina sanon, että toi pysyis virheettömänä vaikka tulis paistinpannusta päin pläsiä. Hyvin paljon kertoo myös se, että kun mä laitan ton käden kautta kasvoille, niin hyvä kun saan meikkivoiteen rippeet kädeltä saippualla pois! 
Yksi mun Köpiksen Sephoran ostoksista oli Kat Von D :n kitti joka sisälsi 8 Everlasting Liquid Lipstick -huulipunaa minikoossa. Huulissa mulla on näissä kuvissa sävy 'Plath' jota ilmeisesti saa vain tuossa pakkauksessa. Mä rakastuin tuohon Plathiin ja mua ahdistaa jo valmiiksi jos en tuu saamaan tuota normaalikokoisena mistään. Vaikka tuskin ehkä tulen minikoossakaan niitä loppuun saamaan. Toki sain pientä korjailua tehdä huuliin siinä kympin aikaa illalla, mut silti bueno. 

ud-ultimate-basics-3
käytetyt tuotteet/products I've used
pohja/base
NYX First Base Primer Spray
Urban Decay All Nighter foundation
Maybelline Master Sculpt contour kit 
NYX HD Blush 'Baby Doll'
Urban Decay Naked Illuminated Trio

silmät/eyes
Urban Decay Primer Potion eyeshadow primer
Urban Decay Naked Ultimate Basics -palette
Urban Decay Perversion Waterproof Fine-Point Eye Pen
Isadora Inliner Kajal 'Blonde'
Maybelline Lash Sensational Luscious mascara
NYX Wicked Lashes 'Sinful'

huulet/lips
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick 'Plath'

ud-ultimate-palette-8a
ud-ultimate-basics-9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3