TODAYS MAKEUP - GOLDEN CUT CREASE

makeupgeek-makeup-4 kopio
Blogi on ollut vähän... hiljaisempi viime aikoina. Mulla oli vaikka mitä suunnitelmia blogin varalle, niin eiköhän mulla mennyt polvi. Mun molemmat polvet on ollut aina välillä kipeet jo pidemmän aikaa, mutta sunnuntaina kun menin kyykkyyn, niin jotain tapahtui. Kävin maanantaina lääkärissä, niin polvilumpion rustohan siellä on jotenkin rikkoutunut. Eli tämän takia saanut suunniteltuja tämän viikon postauksia tänne. Jotenkin työskentelystä ja koneella olosta ei tämän takia tuu mitään. Ja parin viikon päästä on mun viimeiset näytöt ennen kuin teatterialan ammattitutkinto on mun hyppysissä, joten nyt äkkiä polvi parane! 

käytetyt tuotteet/products I've used
pohja/base
Smashbox Finish Oil Primer
Urban Decay All Nighter foundation
Milani Baked Blush 'Luminoso'
Ofra Cosmetics Highlighter 'Rodeo Drive'

silmät/eyes
Anastasia Beverly Hills Eyeshadow 'Orange Soda' & 'Sienna'
Makeup Geek Eyeshadow 'Peach Smoothie'
Makeup Geek Pigment 'Afterglow' 
NYX Crystal Eyeliner 'Crystal Gold'
Ben Nye Cake Eyeliner
Oriflame The ONE mascara
Lashes from eBay 

kulmat/brows
Ofra Cosmetics Eye Brow Gel 'Dark Blond' 

huulet/lips
NYX Liquid Suede Lip Liner 'Stockholm'
NYX Soft Matte Lip Cream 'Cannes'

Nimetön-1

3 kommenttia:

 1. Todella kaunis meikki! :) Haluaisin kysyä pohjasta sen verran, että onko käyttämäsi primer öljypohjainen ja meikkivoide vesipohjainen? Miten ne toimivat yhdessä? Itselläni vain huonoa kokemusta näiden sekoittamisesta ja kuitenkin ihoni niin kuiva, että tarvitsee öljypohjaisen primerin, mutta en ole mistään vielä löytänyt sitä oikeaa öljypohjaista meikkivoidetta... eli täydellinen kombo vielä hakusessa! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itseasiassa en oo miettinyt tuota komboa sen enempää, siis öljyisen primerin ja vesipohjaisen meikkivoiteen yhdistämistä. :D On kuitenkin toiminut! Ainakin tällä meikkivoiteella. Ja mun ystävä käyttää samaista primeria Maybellinen Fit Me Matte -meikkivoiteen kanssa.
   Mutta jos sulla on hyvin kuiva iho, niin mä en laittaisi primeria ehkä ollenkaan, en öljyistä, silikonista, tms. Kuivalle iholle menee ihan älyttömän hyvin esimerkiksi Nivean Soft -voide, joka luo tosi hyvän, vähän tahmaisen tarttumapinnan sille meikkivoiteelle. Sitä voi ainakin kokeilla, mun kokemuksella toiminut ihan super hyvin :)

   Poista
 2. Selvä juttu, pitää testata! Kiitos nopeasta vastauksesta ja tsemppiä polven kiukutteluun:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3