ROCKER CHIC

nyx-rocker-chic
Olin tosiaan lokakuussa NYXin vieraana Kööpenhaminassa heidän järjestämissään halloween bileissä. Kun lähdettiin yökerholta kohti hotellia, niin saatiin mukaamme goodie bagit, josta mm. ilmestyi seuraava paletti: NYX Rocker Chic sävyssä Heart Of Gold
Mä ajattelin ensin, että en tykkää tästä yhtään ja pidin tätä jopa vähän tylsänä. Päätin kuitenkin antaa paletille mahiksen. Ja koska mun oli pakko muuttaa mieleni, niin raapustan teille ihan oman postauksen paletista.. 

nyx-rocker-chic-2
Paletti osoittautuikin ihan mahtavaksi matkapaletiksi! Se pitää sisällään kaksi mattaista ruskeaa sekä kolme vaaleampaa shimmeristä sävyä. Kaksi sävyä vasemmalla ovat isommassa koossa kuin oikeanpuolimmaiset, mutta mulle ei ole vielä selvinnyt että miksi. Onkohan se ajateltu niin, että tumma ruskea ja shamppanjan sävy kuluvat eniten käytössä..? 
Mä kaipaisin palettiin vielä yhden mattaisen vaaleamman häivytyssävyn, mutta menee se näinkin! Silloin se vaan olisi ihan täydellinen.
Paletilla saa tehtyä ihan sairaan kivan arkimeikin helposti ja nopeasti, ja siksi mä päätin vinkata teille tästä. Esimerkiksi mä oon käyttänyt palettia niin, että lisään ensin tumman ruskean ulkonurkkaan, jonka häivyttelen luomivakoon vaaleammalla ruskealla. Lopuksi luomen keskelle taputtelen sormella jotakin shimmeristä sävyä. Ja Voilá!
Jos paletin ruskeat olisi yhtään kylmempiä, niin en usko tämä olisi tullut mulle käyttöön. Muhun iskee kaikki vähänkin punertavammat ruskeat! Mutta ne onkin ihan täydellisiä sinisille silmille.

Postaan teille illalla kuvat meikistä, jonka tein tällä paletilla. Stay tuned!

nyx-rocker-chic-3
nyx-rockec-chic-5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3