NYX LIP LUSTRE GLOSSY LIP TINT

nyx-lip-lustre-8
Kiiltävät huulet näyttää taas nousevan mattahuulten edelle! Mä oon myös alkanut lämpeemään enemmän huulikiilloille, vaikka oon ollut mattatyttö henkeen ja vereen! Mä rakastan mattaa, mutta niin on vaan meikki, pohjaa myöten alkanut muuttua matasta kuulaammaksi. 

NYX on lanseerannut uudet Lip Lustre Glossy Lip Tint - huulikiillot. Uusiin huulikiiltoihin on yhdistetty pigmenttisyys sekä kiilto. Mä sain Kööpenhaminan reissulla 5 sävyä goodie bagista testiin, yhteensä sävyjä löytyy 12. 
Mun mielestä huulikiillot on tosi sopivia helppoon ja nopeaan arkimeikkiin, mutta käy myös juhlameikkiin. Tummempiin ja punaisiin sävyihin laittaisin huultenrajauskynän alle. Vaikkakin pelkästään näistä jää huuliin väriä, jos kiilto kuluu päivän tai illan mittaan. Itseasiassa punaista pigmenttiä oli tosi hankala saada irti huulista! Olin yllättynyt myös siitä, että jo yhdellä levityksellä saa tosi kivan värin huulille. Mutta tuotteen nimessäkin mainittu 'Lip Tint', avaa paljon tuota asiaa, miksi näistä tulee niin runsas pigmentti huulille. 
Huomasin, että paksumpana kerroksena levitettynä, väri saattaa paeta pieniin juonteisiin huulten reunojen yli. Senkin voi välttää käyttämällä rajauskynää alla! ☺ Melko tahmaisia näistä toki jää, joten senkin takia ohuempi kerros on miellyttävämpi kuin paksu..

nyx-lip-lustre-10
Kaikki ei oo ehkä iiiihan niitä mun sävyjä, mitä tykkään käyttää, mutta mun suosikki on ehdottomasti Rustic Mirage. 
Ja kuitenkin, vaikka kiilloista tykkään koko ajan vain enemmän ja enemmän, niin punaiset huulipunat otan silti vielä ennemmin mattana kuin kiiltona.. 😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3