AT COPENHAGEN WITH NYX COSMETICS

Nyt ois vuorossa postaus joka menee enemmän sinne lifestylen puolelle, mutta ehkä teitä ei haittaa lueskella myös tällaisia postauksia? Vaikka nää kuvat toisaalta liittyy aiheeseen, kun kosmetiikkabrändin bileistä kyse, haha! Ja nyt on siis tulossa kunnon kuvapläjäys. Päätin jakaa postauksen ja kuvat kahteen osaan, koska julkaistavia kuvia on varmaan joku 40... 

IMG_5702
Lensin viime viikon keskiviikkona NYX Cosmeticsin vieraana Köpikseen, jossa meillä oli järjestetty halloweenohjelmaa pitkin päivää. Mukana oli tunnettuja bloggaajia ja vloggaajia mm. Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Islannista. Meitä suomalaisia oli mukana viiden porukka.
Se mitä me Köpiksessä tehdään, pysyi yllätyksenä ihan viimeisiin hetkiin saakka. Saatiin vaan tietää että meillä olisi Drop Dead Gorgeous -halloweenbileet illalla, joihin lähdinkin miettimään maskia ja asua raivolla. Päivä oli tosi hektinen ja täynnä ohjelmaa ja melkeinpä jokaisella oli pientä stressiä ehditäänkö saamaan maskeja ajoissa valmiiksi. Mullakin puski pieni tuskanhiki kun väänsin ja väkersin noita strasseja naamaani hotellihuoneessa kiireessä. Mutta kun tosta selvisi kunnialla, niin päästiin nauttimaan ohjelmasta!

nyx-copenhagen-2
Ihan ensin suunnattiin hotellilta bussikuljetuksella Köpiksen keskustassa sijaitsevaan Tivoliin. Joka oli ihan MAHTAVA! Mä en oo todellakaan nähnyt ikinä mitään vastaavaa. Toi paikka oli laitettu niin äärettömän ällistyttävän älyttömän upeasti ja nähtävää oli joka puolella. Tivoli Sariolat ja Lintsit, vapiskaa. Kööpenhaminan Tivoliin on pakko päästä uudelleen! Noilla tyypeillä on mennyt varmaan sata vuotta laittaa toi paikka noin upeaksi, se oli niin hieno. Jokainen pieni yksityiskohta oli mietitty niin tarkkaan. Tivolin ravintolassa jossa syötiin, oli myös niin ihanat koristeet kattokruunuja myöten että huh. Ja kiitosta multa saa ihanat vegaaniset herkut, joita oli tosi hankala ikuistaa. Mun kameran asetukset paukku ihan äärimmilleen kun valaistus oli ihanan hämyinen. Jokaista juttua oli hankalaa kuvata, mutta pyörin ympyrää ja videoin kaikkea, niin pääsette näkemään tuota paikkaa vielä mun vlogista. 

nyx-copenhagen-3
Meidän suuri porukka jaettiin muutamaan eriin ryhmään, jonka kanssa kierreltin erilaisia "pisteitä", joita NYX oli suunnitellut tuonne Tivoliin. Pisteet tarkoitti lähinnä erilaisia paikkoja, joissa otettiin kuvia porukalla. Meidän mukana oli ammattivalokuvaajat, joten saatiin ihan sairaan makeita kuvia.
Yksi pysähdyspiste oli mm. karuselli, josta saatiin niin kivat kuvat! Tuolla oli vaikka mitä laitteita, mutta näillä maskeilla ei oikeen onnannut lähtee mihinkään hurjastelemaan.. :D Mun timantit olis ainakin lentänyt tuulen mukana jokaikinen. 

nyx-copenhagen-4
copenhagen-tivoli
copenhagen-nyx-6
copenhagen-tivoli-5
copenhagen-nyx-tivoli
Mä niin haluan muuttaa tohon kurpitsaan! Ja ihana Sara <3 

copenhagel-chateau-motel
Tivolin jälkeen tehtiin jokainen pientä viimeistelyä maskeihin ennen kuin siirryttiin meidän viimeiseen etappiin, yökerhoon. Mulla jäi päivän hullussa kiireessä kokonaan tukka tekemättä, mutta ennen kuin siirryttiin kunnolla bailaamaan niin heitin poskivarjoihin ja tukkaan nopeesti glitteriä. Ja done!
Lähdettiin taas bussikuljetuksella kohti Chateau Motelia. Ja kun mä puhun näistä että miten NYX viimeisteli kaikki pienetkin yksityiskohdat, niin siis holy sh*t! Mä olin todella vaikuttunut tosta seinässä olevasta creepystä kädestä, josta roikkui pari Soft Matte Lip Creamia hämähäkinseitistä! 

IMG_5770
copenhagen-chateau-2
Bileissä palkittiin mm. illan paras asu, jonka voittaja sai ihan huikeet lentolahjakortit! Muuten toi illan ohjelma oli aika vapaata ja silloin oli enemmän aikaa hengailulle ja jutustelulle. Baarin yläkerrassa sai käydä photo boothissa, jossa otettiin editorial videokuvaa makeissa vilkkuvissa valoissa! Mä myös sainkin ton videon jo, mutta pohdiskelen julkaisenko sitä missään, vai jätänkö omaksi iloksi... ;) Baarista löytyi myös ARKKU (!!!), jossa sai käydä makoilemassa ja käytiinkin Maanon kanssa ihan innoissaan kuvaamassa toisemme!
Ja noi yllä näkyvät drinkit.. Omg, miten hyviä! Mä haluan tehdä noita kotonakin, jos vaan muistais että mitä noissa on. 

copenhagen-nyx-8
Maano & Henry <3

Kiitos vielä NYX Cosmetics ihan huikeista bileistä ja ihan huikeesta koko eventistä! Mä oon vieläkin ihan fiiliksissä miten siisti tää koko juttu oli. Kiitos. <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3