TODAY'S MAKEUP ★ FULL THROTTLE

IMG_1305b
Vooooi jumpe! Mä oon ollut niin poikki viime päivät! Siksi kone tai blogi ei oo auennut muutamaan päivään.
Mutta nyt mulla alkoi syysloma ja tulin viettämään sitä taas tänne Norjaan. 
Käytiin eilen taas Ruotsin puolella mikä on melkeinpä jo perinne ja ostettiin taas ihan järkyttävät läjät herkkuja! Mut hei mikä vois olla parempi tapa palautua kaikesta viime viikkojen hässäkästä kuin katsoa leffaa ja syödä kaikkea hyvää? Mä löysin Ruotsista karkkien lisäksi kaikkea muutakin kivaa, mut esittelen ne ehkäpä ihan omassa postauksessaan. 

Löysin koneelta yhdet meikkikuvat, jotka oon unohtanut julkaista teille. Mä itseasiassa löysin nää silleen, kun etsiskelin mun vanhoista meikkikuvista inspistä mun näyttöön, jossa näytin häämeikin. Ihana Niina (@meikkibeibi) tuli mulle malliksi tuohon häämeikkiin ja mä jotenkin näin että tää sopis ihan superhyvin Niinalle! Näytin samassa kokonaisuudessa hiuslisäkkeen kiinnityksen ja molemmathan meni siis läpi ja ilmeisesti ihan kirkkaasti tai heittämällä! Jes! Näytin myös portfoliossa juhlameikin, jonka tein mun kaverille ja sitäkin kehuttiin kovasti. 
Mä oon vaan niin hirveen ankara itselleni ja myös nyt olin varautunut siihen ettei noi tule menemään läpi. Mun mielestä siellä oli vaikka minkälaista virhettä mihin ne vois kaatua. Mutta palautteena sain, että jatka samaa työtä mitä teet ja hyvältä näyttää. En siis ois voinut paremmilla fiiliksillä lähteä syysloman viettoon. :) 

IMG_1286
pohja/base
NYX First base makeup primer spray (click!)
Milani Conceal + perfect 2-in-1 foundation + concealer (click!)
NYX HD powder (click!)
NYX Contour & highlight Pro palette (click!)
NYX HD Blush 'Baby Doll' (click!)

silmät/eyes
NYX HD eyeshadow primer 
NYX Jumbo eye pencil 'Yogurt' (click!)
NYX Full Throttle eyeshadow palette 'Explicit' & 'Stunner' (click!)
Ben Nye Cake eyeliner
Milani Lash Trifecta mascara (click!)
Red Cherry lashes #523

huulet/lips
NYX Butter gloss 'Creme Brûlée' (Click!)

IMG_1358
IMG_1344
IMG_1330a
IMG_1303

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3