I LOVE ME 2016 - NYX COSMETICS

i-love-me-messut-nyx
Helouu! Olitteko messuilemassa viikonloppuna? Mä palasin myöhään lauantai-iltana mun lomalta, joten en itse ollut kiertelemässä messuilla ollenkaan. Mutta sunnuntaina mulla oli ihan älyttömän ihana työkeikka! Eli sain kutsun tekemään pikameikkejä I Love Me -messuille NYX Cosmetics -pisteelle. Mä olin ihan innoissani tästä jutusta ja vaikka päivä oli kiireinen ja pisteellä kävi aikamoinen hulina niin lähdin kuitenkin onnellisena ja hymy huulilla kohti kotiin messujen päätyttyä! 
Mä niin tykkään tehdä tätä ja tää on ihan mun juttu! Mutta ehkä se on käynyt kaikille jo selväksi. Varsinkin tällaisia keikkoja on ihan täydellistä tehdä, joissa saa käyttää värejä, pääsee tekemään erilaisia ja erikoisiakin juttuja sekä tapaa paljon iloisia ihmisiä. NYXiltä on tullut viimeaikoina niin paljon uusia upeita värikkäitä huulipunia ja oli kiva huomata että ihmiset kokeili innolla räväköitäkin juttuja. 
Kiitos kaikille jotka kävitte vierailemassa NYXin messupisteellä!

i-love-me-messut-nyx-2
Mulla ei ollut kameraa mukana (kadun että myin mun minikameran pois..), vaikka mulla tuskin olis ollut aikaa edes kuvailla mitään. Nappailin kuitenkin ennen messujen aukeamista puhelimella muutaman kuvan meidän pisteestä mitkä halusin jakaa teille. Mun instasta (@emilianummelin) ja snapchatista (@sanna-emilian) pääsee näkemään kaikkia mun tekemisiä ihan on time! -->

Glitterhuulet oli ihan ehdoton hitti ja niitä pyydettiin eniten! Ja ne oli ihan sairaan makeet! Kun yksi oli rohkea ja halusi räväyttää glitterhuulilla, niin monet muutkin ihastui niihin. Enkä ihmettele. Oli niin kiva nähdä kimaltavia huulia I Love Me -messujen käytävillä! Kävitkö sä meidän pisteellä hakemassa glitterhuulet vai kenties jotain muuta? 

i-love-me-messut-nyx-3
Lopuksi vielä kuva mun lukijan kanssa, joka sai huulilleen upean Cosmic Metals Lip Creamin sävyssä 'Asteroid Aura'. Kiitos että kävit moikkailemassa, oli ilo jutskailla sun kanssa! <3

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo sun tämän hetkinen banneri :) oot niin taitava <3

  VastaaPoista
 2. oletko kokonaan vaihtanut nimesi emiliaksi ilman sannaa vai onko vaan täällä blogissa? ja minkä takia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tais lähtee siitä kun jotkut alkoi lyhentää Sanna-Emiliaa Emiliaksi, niin otin vaan sen sit käyttöön :) Ei oo mitään erikoista syytä, mä vaan tykkään Emiliasta :))

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3