VIDEO: POSTIA!


Heip! Mä starttaan uuden viikon videolla! 
Mä päätin aloittaa uuden videosarjan, eli "postivideot"! :D Bloggaajana pääsen testaamaan tuoteuutuuksia eri merkeiltä. Melkeinpä aina nuo tuotteet päätyy tänne blogiin ennemmin tai myöhemmin. Jos siis pidän niistä tai mun mielestä tuotteet on hyviä. Harvemmin kuitenkin mun kohdalle osuu sellaisia tuotteita joita oikeesti inhoan.
Mutta siis.. Perus kuvien sijaan on ehkä joskus kivempi näyttää näitä teille videolla! Ekassa osassa käyn läpi Oriflamen uutuuksia sekä juuri Suomeen saapuneen Smashboxin tuotteita. Smashboxin jutut ei varsinaisesti ole postinkantajan tuomia vaan ne on peräisin goodie bagista. Mun oli kuitenkin pakko ottaa myös ne videolle mukaan! 

Ps. Tulette näkemään vielä pidemmät arvostelut swatchikuvineen täällä blogissa lähiaikoina!  

* Tuotteet lehdistönäytteitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3