VIDEO ★ MUSTAT GEELIKYNNET SWAROVSKEILLA

Jee, pitkästä aikaa kynsijuttuja! Mä oon alkanut tekemään nyt viimeaikoina muitakin kuin perusgeelejä. Mun tyyli kun oli monta kuukautta että teen sen pelkän "rakenteen"ja laitan jonkun kynsilakan päälle. Nyt mä halusin taas tehdä jotain nätimpää, kun se taito kuitenkin on hyppysissä. 
Toivottavasti tykkäätte näistä kynsitutoriaaleista koska mulla on koneella odottamassa vielä tutoriaali peilikynsistä! :) 

Käytin tutoriaalissa näitä tuotteita:
Noname Cosmetics Basic värigeeli sävyssä Black Jack
Noname Cosmetics Cleanser Strawberry
Cuccio Pro UV Gel Sealer
Viila 100/100
Buffer
Noname Cosmetics SS3 Swarovski strassit 
Noname Cosmetics koristekiekko musta/kulta

Huom! Jos geelaat suoraan omalle kynnelle, älä käytä näin karheaa viilaa. Pehmeämpi riittää. Viilan perässä olevat numerot, esimerkiksi mun 100/100 kertoo viilan karhuudesta. Mitä pienempi numero, sen karheampi viila. Numerot ei kuitenkaan pienene sinne ykköseen asti. 60 tai 80 on jo niitä karheimpia. Mun käyttämä buffer on aina yleensä pehmeämpi. 
Jos geelaat suoraan omalle kynnelle, niin mä suosittelen laittamaan värillisen geelin alle pohjageelin/alusgeelin. Se pohjustaa kynnen värigeelille ja auttaa kynsiä pysymään pidempään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3