VÄRINPOISTOMARATOONI

hius
Mun tukka koki viikonlopun aikana melkoisen muodonmuutoksen. Ja tää on oikeastaan se minkä parissa puuhastelin KOKO viikonlopun. Nyt ehkä ajattelette että oon ihan tuuliviiri kun just tungin tukkaani lisää sinistä. Ja se sininen oli todella kiva, mutta sen oli aika lähteä. Kun katsotte kollaasin ekaa kuvaa, ymmärrätte ehkä miksi.. Toi vihreys oli jotain ihan kamalaa. 
Mä aloin himoitsemaan hopeanharmaata tukkaa ja otin sen tavoitteeksi. Näiden kolmen päivän aikana kokeilin yhteensä kolme eri kikkaa poistaakseni sinisen ja vihreän sävyt mun päästä. Sininen ja vihreä on suht hankalia poistettavia ja mun päässä kummitteli ajatus että ainut ratkaisu värin poistamiseen olisi sakset.. Olin päättäväinen enkä suostunut antamaan periksi joten pääsinhän mä tosta hirvityksestä eroon. 
Mulla oli oikeestaan tosi hauskaa leikkiä kemistiä ja tutkia mikä kolmesta keinosta vaalentaa tukkaa parhaiten. Mä aion jakaa teille mun vinkit siitä mitä kannattaa kokeilla. Teen siitä ihan oman videon, koska mä opin tästä niin paljon ja mulla on niin paljon asiaa teille tästä aiheesta. Sen verran mä voin avata, että kokeilin mm. vitamiinia, syväpuhdistusta ja öljyjä. Eli sellasta luvassa omalla videolla tulevalla viikolla! Jos teillä on sama projekti menossa tällä hetkellä, niin älkää pilatko teidän tukkaa lukuisilla värinpoistoilla.
Tää prosessi on pitkä, ja esimerkiksi mulla on vielä pari askelta matkaa siihen täydelliseen hopeiseen tukkaan. Väri kaipaa vielä pientä tasoitusta, ottaen kuitenkin huomioon että kuva vääristää hiuksen lilahtavuutta. Tällainen muodonmuutos ei kuitenkaan tapahdu parissa päivässä, mutta muutos minkä sain aikaan yhdessä viikonlopussa on kuitenkin mahtava ja oon ihan älyttömän tyytyväinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3