URBAN DECAY MOONDUST

IMG_3446
Urban Decaylta tuli myyntiin mielenkiintoinen tuote, Moondust -paletti. Jossa on todella shimmerisiä ja metallisia sävyjä. Melkeinpä kuin glitteriä puristetussa muodossa. Tai kuupölyä, haha.
Mä tykkään taas tosi paljon paletin ulkomuodosta, ihan sairaan upea. Siitä löytyy myös iso peili ja kansi pysyy auki ja pystyssä, jos tiedätte mitä tarkoitan. Tuosta tulee kuitenkin tosi laadukas fiilis, kun paketointi ja kansi ei ole ihan heppoisia. Se muuten myös pysyy kiinni magneetilla.
IMG_3444
IMG_3460
Sävyt on niiiiiiin hohtavia! Mua vaan ärsyttää, että ne oli niin hankala saada kuvissa kunnolla esiin. Mutta esimerkiksi jos ottaa salamalla kuvan, niin wow! Sävyt ja hohtavuus muuttuu hieman eri valoissa. 
Toiset sävyt on pigmenttisempiä ja toiset ei. Joistain tulee kuivalla siveltimellä enemmän väriä kuin toisilla ja toiset on taas parhaita kostealla siveltimellä. Kuivana käytettynä niistä irtoaa hennommin väriä. Vikasta kuvasta näette swatchit, jotka tein juurikin kostealla siveltimellä. Ihan älytön metallisuus! Kannattaa kokeilla myös erilaisia rajauskyniä näiden pohjana. Esimerkiksi käyttämällä mustaa, tulee lopputuloksesta paljon intensiivisempi. Valkoinen taas kirkastaa sävyjä.
Tällaiset sävyt on muuten varisevampaa sorttia, eli muistakaa tehdä silmämeikki ennen pohjaa tai laittaa puuteristopparit silmien alle!

IMG_3454
IMG_3561
Mun suosikkeja on Galaxy ja Magnetic. Entä teidän?

Paletin hinta on n. 52,90€. 

* Saatu PR-näytteenä. Postaus ei ole kaupallinen. 

2 kommenttia:

  1. Tämä on aivan upea, onneksi tuli hankittua :)

    VastaaPoista
  2. Aah, toi on ihan törkeen kaunis paletti! Harmitta vaan että noitten palettien hinnat on noussu, aikasemmin oli 49,90€ ja se meni vielä (ainakin -20% alekupongilla..) mutta 55€ on jo liikaa, vaikkei siinä oikeestaan ookkaan ku muutaman euron ero mutta kuitenkin...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3