TODAYS MAKEUP ★ MOONDUST

IMG_3389
Helou! Mun hyvä postaustahti on vähän hyytynyt parin päivän aikana, joka mua on ärsyttänyt koko päivän, etten herännyt aamulla aikaisemmin kirjoittelemaan. Mun flunssa on niin vienyt energiat! Vaikka luojan kiitos se on loppumaisillaan. 
Mulla alkoi tänään koulun puolesta yks ooppera -projekti, jossa on siis maskeeraajaana. Maskitreenit jatkuu loppuviikon ja esitykset on taas loppukuusta. Ihan mielenkiintoista päästä kokemaan oopperaakin, koska se on mulle ihan uusi juttu. Mä sanoisin että mun vahvuus on kauneus- ja muotinäytös-/editorialmeikit, joten on ihan hyödyllistä laajentaa sitä osaamista myös muualle. 
Tulin nyt jakamaan teille meikin, jonka tein upealla Urban Decayn Moondust -paletilla. Parempi esittely swatcheineen paletista tulee huomenna illalla. Se on yksi Urban Decayn uutuuksista, jotka tuli ihan just hetki sitten kauppoihin! 
Loppuviikosta tulee video mun uudesta harmaanhopeasta tukasta, johon oon muuten ihan rakastunut! Jos ette ole siitä vielä nähneet kuvaa niin käykää katsomassa sneakiä Instasta (@emilianummelin)! Eli sinne kliketiklik! 

käytetyt tuotteet/products I've used
pohja/base
NYX First Base primer spray
Urban Decay All Nighter foundation
Urban Decay Naked Skin color correcting Pink & Yellow 
Lumene Loose powder
Maybelline Master Sculpt contour kit
NYX Lip Lingerie Beauty Mark (freckles)

silmät/eyes
Urban Decay Primer potion
NYX Lid Lingerie Fame & Fortune
Urban Decay Moondust palette
Urban Decay Perversion eyeliner
Urban Decay 24/7 Glide-on eye pencil Perversion
Eylure Definition 126 lashes 

huulet/lips
Urban Decay Gwen Stefani Lip liner Ex-Girlfriend 

moon
IMG_3397
IMG_3412
moon3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3