SYYSKUUN LIVBOX ★ BLOGGAAJABOKSI + MUN TUOTE!!

IMG_4671
Sain Syyskuun Livboxin hyppysiini parisen viikkoa sitten ja mun mielestä tämä on ehdottomasti vuoden odotetuimmista bokseista: bloggaajaboksi. 
Bloggaajien valitsemat tuotteet boksissa ovat yleensä olleet tosi hyviä käytössä. Tässä boksissa on myös mun valitsema tuote mistä oon tosi innoissani! Tuote on sellainen jota olen käyttänyt vuosikaudet eli vankalla kokemuksella voin ylpeänä sanoa tuotetta ehdottomaksi suosikikseni. Arvaatteko tässä vaiheessa mistä tuottesta on kyse?

Lumene Sensitive Touch Hellävarainen Silmämeikinpoistoaine - Vesiliukoiselle silmämeikille. Erinomainen tuote herkkäihoisille ja piilolinssien käyttäjille. 100% orgaaninen suomalainen pellavansiemenuute auttaa rauhoittamaan herkkää silmänympärysihoa. Öljyton koostumus. (Ovh 6,90€ / 100 ml) Boksissa täysikokoinen tuote. MakeupPirita -vlogin Piritan suosikki.

Isadora Inliner Kajal Silmänrajauskynä - Vedenkestävä silmänrajauskynä luomen sisärajaukseen kirkastamaan katsetta. Soveltuu myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. (Ovh 9,90€ / 1,3g) Boksissa täysikokoinen tuote. Karkkipäivä -blogin Sannin suosikki.

Makiash Kynsilakka - Nopeasti kuivuva kynsilakka, joka ehkäisee värjäytymiä ja kestää pitkään. Makiash-kynsilakoissa on leveä sivellin, jonka avulla levittäminen käy nopeasti ja helposti, jättäen tasaisen ja upeasti kiiltävän lopputuloksen. Ei sisällä formaldehydiä, toluenea, pftalaatteja eikä kamferia. (Ovh 11,90€ / 10 ml) Boksissa täysikokoinen tuote. Better Nail Day -blogin Tean suosikki.

Korres Basil Lemon Suihkugeeli - Pehmeävaahtoinen suihkugeeli, jolla on pitkään kestävä kosteuttava vaikutus. Vihreä raikas tuoksu jossa on sitruunainen häivähdys. (Ovh 13,50€ / 250 ml) Boksissa matkakokoinen tuote. Eevsku -blogin Eveliinan suosikki.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick Kosteuttava Hoitosuihke - Kosteuttaa ja selvittää tehokkaasti hiukset Cell Perfector -teknologian ja hyaluronihapon johdannaisen avulla. Palauttaa ihanteellisen kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden. (Ovh 12,90€ / 200 ml) Boksissa matkakokoinen tuote. Mun suosikki! 

Cutrin Chooz Refreshing Kuivashampoo - Raikastava kuivashampoo jättää hiukset välittömästi puhtaan tuntuisiksi. Virkistää rasvaisia ja velttoja hiuksia hiustenpesujen välillä. Sopii myös tummille ja värjätyille hiuksille antamaan rakennetta. (Ovh 15,90€ / 200 ml) UinoAino -vlogin Ainon suosikki. 

Dermalogica Skin Hydrating Booster Tehotippa - Tehotippa, joka vähentää tehokkaasti ihon kuivuutta ja hienoja juonteita. Öljytön koostumus sopii jokaiselle iholle. Hyaluronihappo, pantenoli, glykolipidit ja leväuute syväkosteuttavat ihoa ja palauttavat ihon luonnollisen kosteustasapainon. (Ovh 94€ / 30 ml) GlitzGlam -blogin Minnan suosikki.

Mitä te ootte mieltä tästä boksista? Mun mielestä tää oli onnistunut boksi. Isadoran rajauskynä mulla on ollut käytössä jo pitkään ja se on ihan paras nude kajaali. Joten oon iloinen toisesta kappaleesta. Lumenen silmämeikinpoistoaineesta olen kokeillut muita versioita, mutta en just tuota joten ihan kiva kokeilla näin herkkäsilmäisenä. Cutrinin kuivashampoo oli ehkä hieman tylsä ja tällaset unohtuu mulla helposti ja jää käyttämättä. Samoin suihkugeeli oli sellainen jota tuskin muistan käyttää. Tosin jos vain muistan niin otan sen mukaan seuraavalle reissulle. Makiashin kynsilakka oli kiva. Sävy olisi voinut olla toinen, mutta eiköhän tummanpunaiselle löydy näin syksyllä käyttöä. Ja vielä vikana Dermalogican tehotipat, jotka kuulostaa tosi hyvältä. Otan ehkä reissuun mukaan. Mietin vaan että kuinkakohan monta käyttökertaa pienestä näytteestä saa.

Mitäs te piditte tämän kuun boksista? 

* Boksi saatu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3