SMASHBOXIN STUDIOLLA

f2
Mä kävin torstaina vierailulla Smashboxin PR-tilaisuudessa. Paikalla odotti kunnon studio ja kampaajat, meikkaajat sekä kuvaaja. Puitteet oli tosi inspiroivia!
Istahdin ensin kampaajan penkkiin, jossa mun kampausta kohoteltiin ja tupeerattiin. Sen jälkeen pääsinkin meikattavaksi ja meikkipisteillä hääräsi Smashboxin meikkaajia muistaakseni Puolasta. On aina jotenkin tosi kiva päästä vuorostaan meikattavaksi. Ja on tosi mielenkiintoista nähdä miten muut meikkaa mun kasvot ja eroaako se paljon mun omasta tavasta. Tosi usein, niinkuin nytkin mulle laitettiin kevyt pohja ja kevyet kulmat. Muiden mielestä yleensä mun ihossa ei ole paljon peitettävää tai mun kulmat on ihanteelliset. On hassua, miten erilailla ihmiset näkevät eri asioita. Ehkä sitä omaa peilikuvaa katsoo niin paljon, että kiinnittää turhiin asioihin huomiota. Anyways.. Meikin jälkeen kaikki vieraat valokuvattiin, eli saatiin pieni "tähtihetki" kameran edessä. Mä en oo vielä nähnyt noita kuvia, mutta innolla odotan miltä ne näyttää!

Sori muuten näistä kännykuvista! Mulla jäi kauheessa tohinassa kamera kotiin!

f
Ja siis mikä PR-tilaisuus mitä mitä häh? Ehkä oottekin saattaneet jo bongata, että Smashbox on saapunut Suomeen! Merkin tuotteita on saanut jo hetken aikaa Kickseistä. 
Mulle Smashboxin saapuminen Suomeen oli iloinen uutinen, koska musta on ihanaa että näitä huippumerkkejä alkaa satelemaan myös tänne meille. Aiemmin Smashbox on mulle ollut sellanen harvinainen herkku, jota hamstraan Oslosta kun sinne pääsen. 

f3
Mukaan sai muutaman tuotteen testiin. Mä halusin ehkä hyppiä tasajalkaa, koska mä just katoin lentokentällä tuota Primer oilia ja Contour stickejä. Jes! Mä en malta odottaa että pääsen testailemaan niitä paremmin. Paketissa oli myös Full Exposure -paletti, joka on ollut mulla käytössä jo pari vuotta. Otan sen mukaan aina reissuille ja se on mulla mukana myös keikoilla tai koulussa. Siinä on niin super hyvät neutraalit sävyt, jolla saa niin kätsysti kaikki perusmeikit tehtyä.

Haluatteko kuulla lisää jostakin tuotteesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3