RAGS & RICHES

IMG_2803
Mä oon kertonut teille aiemmin että oon mukana yhdessä oopperaprokkiksessa, Los Elementoksessa. Tänään oon iltaan asti siellä häärimässä maskeja, kun meillä on läpimenot. Perjantaina onkin ensi-ilta ja lauantaina vielä näytös. Jos vaan ooppera kiinnostaa, niin tulkaahan katsomaan tunnin kestävää Los Elementos -esitystä Savoy teatteriin! Ooppera on aina kokemuksena tosi upea ja mielenkiintoinen! 
Lauantain näytökseen mulle tulee hieman extrapaineita koska sinne tulee arvioijat katsomaan ja arvioimaan mun työskentelyä, ja tuo maski tulee olemaan yks mun näyttötyö. Jännittää ihan sikana että miten toi näyttö menee, mut yritän pysyä rauhallisena ja jos nyt jokin siinä menee pieleen niin no can do. Sit se vaan tehdään joskus jossain uudestaan! Teatterialan ammattitutkintoa tehdessä oon huomannut ainakin sen että tahti on tosi kova ja varsinkin näin hieman ennen valmistumista tahti kiristyy entisestään. Mut sit kun on valmis niin kyllä kannatti!

Mun aikataulu ei millään repeä kirjoittelemaan pitempiä postauksia, mutta en ihan kokonaan halua kadota. Napsin teille hetki sitten kuvat huulipunasta jota oon käyttänyt viimeaikoina tosi paljon, NYXin Ombre Lip Duon sävyssä Rags & Riches. Täältä (click!) voit käydä lukemassa lisää noista ombre huulipunista. Ihanan ihana trendi, joka on vienyt mut ihan mennessään! Tykkäättekö te ombre -trendistä?

IMG_2795

2 kommenttia:

 1. Wau miten upeita kuvia! Ja muutenkin inspiroiva blogi :) Jäin seurailemaan!

  Kiinnostaisi tietää, mitä kameraa käytät meikkikuviin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva että tykkäät! :)<3
   Mulla on käytössä Canonin 760D

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3