NESTEMÄISET LUOMIVÄRIT NYXILTÄ - LID LINGERIE

IMG_3199
Hetkinen, LID Lingerie? Mä olin vähän ihmeissäni kun näin NYXin nestemäiset luomivärit ekan kerran. Luin ensin jopa väärin, että kyseessä on uusi versio Lip Lingerie -huulipunista. Mutta tajusin pian että ne ovat tosiaan Lid Lingerie Eye Tint -luomivärejä. 
Mulla on vähän huonoja kokemuksia nestemäisistä luomiväreistä. Ne näyttää hetken kivalta, mutta pakenee pian paakuksi luomivakoon. Nääh, ei kiva. Päätin kuitenkin antaa näille mahdollisuuden.

IMG_3211
Sävyt vasemmalta oikealle: Night Glow, Fame & Fortune, Morning Sky, White Lace Romance ja Whimsy

Kun swatchasin saamani viisi sävyä kädelle, huomasin että ne on metallisia. Jes, hyvä NYX! 
Levitin niitä suht paksuhkon kerroksen ja olin varma, ettei ne tulisi kuivumaan iholle ikinä. Mutta.. Meni alle minuutti ja Lid Lingerie todella kuivui kädelle! Jes jes jes! Ne oikeesti toimii! 
Seuraavana päivänä päätin ottaa uudet tuotteet mukaan meikkiin. Laitoin tuotteen ensin kädelle, koska haluan välttää bakteereita enkä siis kosketa aplikaattorilla suoraan luomelle. Siinä vaiheessa huomasin, että levityksessä on jopa kiire. Laitoin siveltimellä luomelle suht ohuen kerroksen ja jos en ollut samantien häivytyssiveltimen kanssa blendaamassa rajoja, niin se kyllä jämähtää siihen hetkessä. Sain lisäillä kädellekin tuotetta lisää, koska se kuivui nopeasti myös siinä. Toki isompi "kasa" ei kuivu.
Tässä meikissä käytin sävyjä Whimsy ja mun suosikkia, White Lace Romance! <---

IMG_3206
Tuotetta voi myös kerrostaa huoletta luomelle. Ja sillä saa tehtyä kahdenlaista efektiä. Tosiaan jos haluaa tehdä intensiivisemmän metallisen meikin, voi sitä laittaa paksumman kerroksen. Se toimii myös tosi hyvin puuterimaisen luomivärin pohjana. Eli jos haluat super metallisen lopputuloksen, laita Lid Lingerie alle ja puuterimainen metallinen luomiväri tai pigmentti päälle. Tai jos haluaa vain pienen sävyn ja hohteen meikkiin, niin sormella taputtelemalla saa tosi ohuen kerroksen. 

Mutta entäs se kestävyys sitten? Mulla oli näillä tehty silmämeikki koko päivän, enkä havainnut minkäänlaista liikkuvuutta mihinkään suuntaan, eli kyllä, ne pysyvät ja kestävät hyvin. Jos näissä olisi vähänkään rasvaisempi koostumus, niin mun luomilla ne olisivat takuu varmasti kasassa. 
Suosittelen kuitenkin pohjustamaan luomen ja kiinnittämään pohjustajan ihan pienellä määrällä puuteria. Näin se luomi rasvoittuu mahdollisimman vähän päivän mittaan. Tai jos käytät Lid Lingerietä pohjustajana, niin puuteroi kuitenkin luomi sitä ennen.

IMG_3194
Mun etsintöjen mukaan näitä saa tällä hetkellä vain pretty.fi (click!) -verkkokaupasta. Monet on näköjään loppuneet sieltä, mutta sävyjä Night Glow, Whimsy, Fame & Fortune näyttää olevan vielä saatavilla. Näiden mun testaamaani viiden sävyn lisäksi saatavilla on muutamia muita sävyjä, jotka on enemmän ruskean ja kullan sävyjä. Niitä näyttäisi olevan myös vielä saatavilla. 
Mä suosittelen ainakin hommaamaan mun suosikin, eli White Lace Romancen, joka on tosi hohtava valkoinen ja sen takia ihan mahtava korostuksiin ja luomen keskelle "halo" -meikkilookkeihin! Sitä voi käyttää kevyesti myös kasvojen korostuksiin. ;) * Pr-näytteitä. Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3