METALLISET HUULET

IMG_3849
Yksi tämän syksyn trendeistä mistä pidän ihan älyttömän paljon, on metalliset huulet. Harmi vaan, että metallisia huulipunia ei ole vielä kovin paljon markkinoilla. Vaikka metallisen huulimeikin voi tehdä käyttämällä luovuutta. 
Joskus ei kaikkea tarvitse väsäillä itse, vaan onhan niitä metallisia huulipunia/-kiiltoja jo vähän saatavilla. Mulle oli myös aika yllätys kun huomasin että Models Own myy kynsilakkojen lisäksi myös meikkejä. Ja niidenhän valikoimista bongasin myös metallisen "huulimaalin" eli Lip Gunkin. Sävyvaihtoehtoja oli runsaasti, mutta mä päädyin vaaleahkoon 'Titanium'-sävyyn. Huulipunat on suht läpikuultavia, eli mä halusin ehdottomasti jonkun kevyen sävyn. Läpikuultavat tummat sävyt ei oo ihan mun suosikkeja, koska mun mielestä ne saa helposti aikaan suttuisen lookin. Mutta ne taitaa olla ihan vain makuasioita.

IMG_3852
Lip Gunkin pakkaus on aika mielenkiintoinen, koska siinä tulee mukana kaikkea muuta, mitä yleensä huulipunapakkauksissa ei nää. Eli itse huulipuna tulee tuubissa, koska se on nestemäistä. Sen mukana tulee kätsy sivellin, pieni metallinen alunen, jolle huulipunaa voi pursottaa ja kaikki ne saa säilytettyä pienessä muovisessa pussissa. 

IMG_3855
IMG_3856
Mä huomasin yhden erikoisen jutun, joka itseasiassa toistuu joka kerta kun laitan huulipunaa. Varsinkin jos laitan sitä paksummin. Eli aina aluksi, mun huulten reunat jostain syystä alkaa hieman polttamaan kun laitan tätä huulille. Se tunne kestää about pari-kolme minuuttia ja menee sitten kokonaan ohi. Mä epäilin tässä olevan jotain turvottavaa ainesosaa ja efektiä, mutta en ainakaan löytänyt siitä mitään mainintaa. Mä käytin tätä kerran uhkarohkeesti silmämeikissä ja sekin itseasiassa poltteli hetken, mutta mitään vaarallista ei tapahtunut. Haha! :D

Huulipuna ei oikeastaan kuivu ollenkaan, joten se ei kestä hyvin syömistä tai juomista. Sen pigmenttinen kiilto ja hohto kuitenkin tarraa aika hyvin huuliin kiinni vaikka sitä saa vähän lisäillä. Sen koostumus on aavistuksen tahmeahko ja paksu. 

p5
Tää metallinen Lip Gunk on parhaimmassa päässä niistä metallisista huulituotteista mitä olen kokeillut. Mä oon kuitenkin niin super mukavuudenhaluinen, että olis ihan mahtavaa jos se kuivuisi kokonaan. Siinä kohtaa ehkä kuitenkin sen runsas kiilto häviäisi. 

Tykkäättekö te metallisesta trendistä? 

* Tuote saatu testattavaksi. 

1 kommentti:

  1. Siis VAU! Aivan upea sävy, näyttää niin kivalta :) Mä oon kanssa metallisten huulien ystävä, joten täytyy ehdottomasti hankkia näitä kokeiluun.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3