KÄÄRME EYELINER

s1
Mä kokeilin "snake-eyelineria", jota on näkynyt viimepäivinä tiuhaan Instassa. Siitä inspiroituneena mun oli pakko kokeilla miten vakaana mun käsi pysyy. Jotkut ei voi sietää tällaista pipertämistä, mutta mä rakastan! Haastavinta taisi olla se, että mun piti välillä miettiä että miten sen kiemuran sieltä oikein kuuluu mennä. Mutta lopputulos on mun mielestä tosi hauskan näköinen ja voisin kokeilla muitakin versioita! 

Tänään oon menossa YSL :n lanseeraukseen ja siitä suoraan koululle. Mulla on onneksi viikonloppu vapaa, niin ajattelin viettää aikaa vaan kotosalla ja tehdä teille postauksia! 
Nyt meen laittautumaan ja lataamaan kameran akkuja, kuullaan!

käytetyt tuotteet/products I've used
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Vice 4 palette
Urban Decay Perversion eyeliner
Urban Decay Razor Sharp eyeliner Chaos
Lashes from eBay 

s2

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3