ILTAPÄIVÄ KALJUNA

kalju
Ootteko koskaan miettineet miltä näyttäisit kaljuna? Mä sain eilen tohon kysymykseen vastauksen koulun maskitunnilla. Hyi, hyi, hyi. Ja hyi. 
Mä en näyttäisi hyvältä. Vaikka J sanoi että toi ei edes oo kovin pahan näköinen. Haha! Oli kuitenkin jotenkin jopa ahdistavaa katsoa peiliin kun kalju tuntui niin todelliselta ja aidolta niin siitä tuli tosi outo fiilis. Propsit mun parille joka taiteili mun pitkän tukan mallikkaasti kaljun sisään! 
Torstaina harjoiteltiin latex -kaljujen kiinnitystä ja maskeerausta, joka mulla on kuvissa päässä. Keskiviikkona harjoiteltiin glatzan -kaljujen laittoa, jonka mä tein mun parille. Mun pitää näyttää tutkintotilaisuudessa kaljun kiinnitys ja mä en vielä tiedä kumman kaljuista näyttäisin. Ensin pitäisi kyllä keksiä mihin hahmoon kaljun yhdistän. So much work to do! Tää latex -kalju mikä mulla on päässä sopii paremmin kaukaa katsottavaksi esim. teatterissa ja glatzan sopii enemmän lähikuvaan, elokuvaan ja tarkkoihin juttuihin mitä mä taas teen. Saa nähdä! 

Mutta me ollaan kaikki varmaan samaa mieltä siitä, ettei mun kannata koskaan vetää päätäni kaljuksi? ;D 
Hyvää alkavaa syksyä! x 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3