GO-TO-MAKEUPLOOK

IMG_4009
Mun blogissa nähdään paljon erilaisia lookkeja, mutta mun perus go-to meikkiä nähdään täällä harvemmin. Mulla on kyllä oikeesti tapana kulkea tosi usein ilman meikkiä. Jos meen kauppoihin pyörimään, kirpparille tai vaikka kouluun niin mut näkee tosi usein ilman meikin meikkiä. 
Mutta tämän postauksen pointti on siis se, että jos mä meikkaan johonkin tilaisuuteen tai muuten vaan haluan olla parhaimmillani, on se meikki usein tämä. Jos mä haluan että se meikki näyttää varmasti hyvältä niin teen yleensä tutun ja turvallisen. Mä en oikeastaan lähde kikkailemaan tärkeissä tilaisuuksissa koska en halua ottaa sitä riskiä että mulla on epämukava olo siinä meikissä. Eli suosin jättämään meikkikokeilut johonkin muuhun tilanteeseen!
Vahvana meikin kulmakivenä mulla on Smashboxin Full Exposure -paletti. Ostin sen pari vuotta sitten ulkomailta ja siitä asti se on ollut mun numero ykkönen nudepaleteista. Mä käytän siitä melkein aina vain lämpimiä ruskeita, koska ne sopii mun silmille parhaiten. Vaikka siinä on myös mattaiset viileät sävyt ja shimmeriset sävyt. Mä näpytän teille kokonaan oman postauksen tuosta paletista asap! 

käytetyt tuotteet/products I've used
pohja/base
Smashbox Primer Oil
Urban Decay All Nighter foundation

silmät/eyes
Smashbox 24hr eyeshadow primer
Smashbox Full Exposure palette
Kat Von D Tattoo liner Trooper
RedCherry #523 lashes

huulet/lips
Urban Decay Vice lipstick Trick

IMG_4010
Ja tämän meikin tekoon mulla muuten menee vain ihan hetki! Aloitan vaalealla häivytyssävyllä ja levitän sitä reippaalla kädellä luomivakoon suurehkolla häivytyssiveltimellä. 
Sen jälkeen otan hieman pienemmän siveltimen ja hieman tummempaa ruskeaa, jolla alan muotoilemaan ja varjostamaan luomivakoa. Vielä viimeisenä viimeistelen tummalla ruskealla luomivaon "syvimmän" kohdan ja tummennan varjoa. Luomen keskikohdan jätän vaaleaksi. Sama alaluomelle. 

pppp
IMG_4026

*Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3