BIRTHDAY GIRL

IMG_4408
Hola! Blogissa on ollut hieman hiljaisempaa, koska mulla on ollut niiiin pitkä viikko. Mulla on ollut maskiharjoituksia, meikkikeikkaa ja sit vielä koulu, niin iltaisin oon ollut ihan rättipoikkipuhki ja valmis nukkumaan. Noi meikkaukset on toki tosi kivoja, esimerkiksi keskiviikon meikkikeikka KC Professionalin kanssa oli tosi hauska! En siis valita. :) Koulu on siinä vaiheessa tällä hetkellä, että näyttöviikko ja tutkintotehtävät häämöttää edessä. Mä yritän näyttää mahdollisimman paljon työelämän tutkintotilaisuuksissa, eli käytännössä siis teen joitain osia keikoilla. Lievästi sanottuna pieni ahdistus välillä pukkaa päälle ja on tosi kärttynen fiilis, mutta uskon että kun näistä kaikista on selvitty ja maskeeraajan tutkinto on kourassa niin fiilis on mitä parhain. Nyt mulla on kuitenkin luojan kiitos vapaa viikonloppu ja saan hengähtää. Tän viikonlopun haluan viettää mun yhden lempipuuhan parissa, eli blogin päivittelyssä ja kuvien ottamisessa.

Mutta kuten otsikosta voitte päätellä ja ehkä näitte somessa, niin mulla oli eilen synttärit! Juhlin mun 23-vuotissynttäreitä ihan vain parilla kakun palasella, lempikarkeilla ja hyvillä pitkillä yöunilla. Illalla käväisin Lumenen upeissa juhlissa, jossa julkistettiin Lumenen "uudet kasvot", josta kerron teille myöhemmin omassa postauksessaan.
Halusin vielä jakaa teille kuvat aivan valtavan kauniista kukkakimpusta, jonka lähetti toi mulle eilen. Olin tosi otettu että NYXin ihanat Tarja ja Nina muistivat mua mun syntymäpäivänä. Oli tosi ihana yllätys! Kiitos! <3 

IMG_4415
IMG_4404

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3