TODAYS OUTFIT ★ 2ND HAND

IMG_1585
Nykyään kun lähden ulos ja alan miettimään tarkemmin mun asua, niin tajuan tosi usein että oon kokonaan "kirppisvaatteissa". Tai jos mun kaveri kysyy, että mistä joku vaate on, niin vastaan kuin apteekin hyllyltä että se on kirpparilta. Kyllä, mä oon kunnon kirppishai. 
Mä rakastan meikkien lisäksi vaatteita ja niitä on aina tosi ihanaa shoppailla. Mut mun mielestä vaatteiden ostelusta tekee vielä kivempaa se, kun löytää vaatteen kirpparilta. Se tunne kun löytää jotain tosi hienoa edullisesti on tosi koukuttava ja siksi mä käyn nykyään kirpparilla ehkä noin 2 kertaa viikossa. Mä oon itseasiassa tosi ylpee itsestäni ettei mulla mene vaatekauppoihin montaa kymppiä kuussa, niinkuin joskus meni. Ehkäpä jopa satasia. Tosin käyn kirpparillakin useasti ja lähden aina kassit tursuten kotiin, mutta silti kukkaro ei kevene niin pahasti kuin muissa vaatekaupoissa. Ja kirppistely on mitä parhain harrastus, niin annan itselleni ton kirppistörsäilyn anteeksi. Kirpparilta on kuitenkin mun mielestä joskus tosi hankalaa löytää sellaisia vaatteita jotka on just tällä hetkellä in, joten jotkut ihan välttämättömät hankinnat on pakko hakea muualta. Mutta jos jaksaa ja malttaa odottaa hetken niin sata varmasti se henkkamaukan rätti löytyy roikkumasta kirppiksen rekissä. Näin ainakin mä oon välttänyt niiiin monet heräteostokset! Ja ainahan vaatteita voi tuunailla oman näköiseksi!

Tällä asulla mä kävin viime viikolla Urban Decayn Vice -huulipunien lanseerauksessa. Ja kaikki siis tälläkin kertaa kirppikseltä. Paitsi arskat, ne on glitteristä! 
Mä laskin nopeesti että tän mun asun arvo on yhteensä about 17 euroa. Ei paha! 

Käyttekö te paljon kirppareilla? Mitkä on parhaat pk-seudun kirpparit? Haluisitteko nähdä kirppislöytö-videoita?

asu4
All clothes from 2nd hand but originally: Shirt - Ginatricot // Kimono - Mango // Skirt - Cubus // Shoes - New Look // Bag ???
IMG_1538a
asu
IMG_1583
asu13 kommenttia:

 1. Mitkä kirpputorit on sun mielestä parhaita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turussa mun vakkari oli Länkkärin kirppis mut täällä Helsingissä mun uusiksi suosikeiksi on noussut Kampin Kirppis ja Kaivarin Kanuuna ehdottomasti ;)

   Poista
 2. Mä oon niin samaa mieltä tän postauksen kanssa :--D Kirpparit on tosi koukuttavia..... Haluaisin taas mennä! Kysyin kerran pk-seudun kirppareista niin vastaus oli että ne on kuulemma huonoja ja joku jäähallin kirppis ois ainut järkevä paikka :O Yhyy Turku kuulostaa kirppareina siis ihan parhaalta. Tääl on Länkkärin kirppis, Manhattanin kirppis, Hassisen kirppis, Laiskan kirppis ja Kontti! Mutta en kyl tiedä muista kaupungeista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3