TODAYS MAKEUP ★ LID LINGERIE

IMG_3085 kopio
Mä oon valvonut melkein aamuun asti ja seurasin Oikeutta Eläimille -live streamia siitä kun Särkänniemen delfiinit siirrettiin Kreikkaan. Jotenkin tosi liikuttava ja koskettava "tapahtuma". Mä en  vaan voi sietää ja käsittää ihmisten ahneutta ja julmuutta. Mun mielestä Särkänniemi mokas tämän delfiinien seuraavan asuinpaikan kanssa ja kuljetuksen kanssa tosi pahasti. Tosi häpeällistä toimintaa. En vaan voi ymmärtää, miten eläimen arvo on niin pieni. Delfiinit olisivat ansainneet hyvät eläkepäivät ja heidän arvoisen elämän 30-vuoden työnteon jälkeen. En pidä siitä tavasta, että eläin on kauppatavaraa ja vain pelkkä esine joka tuottamisen jälkeen dumpataan pois. Eieiei. Tästä nousi niin kova ääni, luulenpa että Särkänniemi saa vielä kuulla tästä. 
On jotenkin tosi surullista ajatella sitä, että mä oon käynyt delfinaariossa viimeks silloin kun olin noin 3-vuotias. Nyt siitä on 20-vuotta ja nää kaikki pitkät vuodet oon ollut vapaa, nähnyt vaikka mitä upeita paikkoja ja nauttinut elämästä mut sitten koko sen 20-vuoden ajan delfiinit ovat edelleen uineet sitä kolkkoa, tyhjää betoniallasta ympäri. Se on ihan älyttömän pitkä aika! Ja delfiinit ovat menneet tuota samaa ympyää jo 10-vuotta ennen kuin mä edes synnyin. Todella karu kohtalo, mikä koskettaa varsinkin nyt kun aihe on näin esillä. 
Surulliseksi koko asian tekee vielä enemmän se, että uusi delfinaario Kreikassa on ilmeisesti vielä karumpi ja pahamaineinen paikka, jota Särkkiksen delfiinit ei kaiken jälkeen todellakaan ansaitse. Mun mielestä mikään eläin ei ansaitse vankeutta. Sen ansaitsee vaan rikolliset ja pahantekijät, joita ei eläimistä löydy. Paitsi maapallon vaarallisin peto: ihminen. 
Tää on toki vaan mun mielipide, jonka halusin jakaa teille koska tää delfiinien siirto toi todella paljon tunteita pintaan. Mä haluaisin kuvata näistä aiheista videon ja sitä on aina välillä kysyttykin. 

No mutta, ennen tätä mulla oli vielä ihan kiva viikonloppu. Kävin katsomassa Komisario Palmun Erehdystä Helsingin Kaupunginteatterin Areena-näyttämöllä. Teatterialan ihmisenä mua hävettää myöntää, mutta en ole nähnyt noita Komisario Palmu -elokuvia mutta tunsin tarinan ja pysyin mukana hyvin. Esityksestä teki mun mielestä ihan huipun mahtavat ja suht nimekkäät näyttelijät sekä erityisesti lavastus. Naamioinnista ja puvustuksesta myös kehuja!
Jos vaan yhtään kiinnostaa tuo esitys, niin suosittelen käydä tsekkaamassa! Se pyörii siellä joulukuuhun asti.

käytetyt tuotteet/products I've used
pohja/base
Isadora Strobing Fluid highlighter TÄÄLTÄ
NYX First Base Primer spray 
Maybelline Fit Me matte + Poreless foundation TÄÄLTÄ
Maybelline Mastersculpt Contouring palette TÄÄLTÄ
NYX Ombre Blush Insta Flame TÄÄLTÄ
NYX Lid Lingerie White Lace Romance (for highlight)
Isadora Strobing Face Glow palette Cool Glow TÄÄLTÄ

silmät/eyes
NYX Lid Lingerie White Lace Romance & Whimsy 
NYX Ultimate Shadow palette Brights & Smokey and Highlight
NYX Matte Liquid liner
NYX More To Love mascara
Lashes ??

huulet/lips
NYX Ombre Lip Duo Rags & Riches TÄÄLTÄ

Video meikistä tulee myöhemmin!

IMG_3080
IMG_3073

* Postaus sisältää affiliate-linkkejä. 

2 kommenttia:

  1. Minä seurasin myös delfiinien lähtöä. Todella surullista että tehtiin tietoinen päätös, että delfiinit siirretään yhä vain kurjaan paikkaan, jossa joutuvat toimimaan viihdyikkeinä! Mutta salailu ei ollut ainakaan hyvää PR:ää Särkänniemelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli todella surullinen ja huonosti hoidettu homma.. :(

      Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3