TODAYS MAKEUP ★ COLORS

IMG_1111
Hola! Tulin nopeesti päivittämään blogia ja jakamaan teille päivän meikkikuvat. 
Mä oon tänään menossa seuraamaan Haluatko miljonääriksi -ohjelman kuvauksia joka on mun mielestä ihan super kivaa! Sarja alkaa pyörimään Nelosella taas syyskuun alusta ja tänään kuvataan siihen neljäs jakso. Toi on yks mun suosikkisarjoista ja oon niin innoissani että se jatkuu taas. Just parasta viihdettä pimeneviin lauantai-iltoihin. Mä en oo oikeestaan mikään juhlijatyyppiä (enää) ja mä rakastan löhötä sohvalla telkun edessä viikonloppusin. Varsinkin näin syksyisin.
Huomenna oon menossa teatteriin eli mulla on tällanen kulturelli viikonloppu tulossa, haha! Mut tuun päivittämään taas blogia asap! 

Tuotelista tulee myöhemmin! 

m5
m

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3