SEPHORA ROCK'IN BRAZIL

IMG_9302
Kävin kesäkuussa Tukholmassa NYXin tilaisuudessa ja samalla reissulla tuli tietenkin käytyä myös Sephorassa. Ostin sieltä yllättävän vähän juttuja vaikka olisin halunnut koko kaupan mukaani.
Löysin kuitenkin alelaatikosta pari Sephoran oman merkin värikästä eyelineria, jotka herätti heti mun huomion. Rakastan värejä silmämeikissä ja varsinkin värikkäitä rajauksia! Hintaa eyelinereilla taisi olla euroissa about kolme euroa, eli ei paljon mitään. Rajauskyniä mulla on nyt tarpeeksi, koska näiden lisäksi mukaan lähti myös Kat Von D :n Tattoo Liner, josta myöhemmin. 

// I was in NYX event in Stockholm at June and ofc I went also to Sephora. I didn't buy so much stuff from there which is big surprise, because I wanted to buy whole shop empty. 
From sales I found couple eyeliners from Sephora's own brand. These 'Rock'in Brazil' eyeliners was so beautiful and colorful so I had to get them. They costed about 3 euros so almost like nothing.
I have enough eyeliners right now, because I also bought Tattoo Liner from Kat Von D, which I'm gonna show later! 

IMG_9309
Sephoran eyelinereissa on toisessa päässä tavallinen musta eyeliner ja toisessa päässä se värillinen. Mikä on tosi kiva idea, että esimerkiksi pinkkiä rajausta saa neutraloitua mustalla ja voi tehdä hauskoja kaksivärisiä rajauksia. Koostumus miellytti mua ensikokeilemalla tosi paljon, koska se oli tosi riittoisaa ja tarpeeksi kosteaa. Kostea rajaus on helpompi työstää kuin tosi kuiva ja se levittyy helposti, mutta kuivuu ihan älyttömän hitaasti. Ainakin näissä eyelinereissa. 
Kiireisille meikkaajille nämä ei siis sovi ollenkaan ja mun mielestä on tosi mälsää odotella ikuisuus silmät kiinni eyelinerin kuivumista.. Kuivuessaankin se jää hieman tahmaisen tuntuiseksi ja on helposti luomella kun aukaisee silmät. Not fun! 
Kuuman kostealla kesäilmalla en valitsisi näitä meikkiini, mutta kyllä mä näitä käytän hitaasta kuivumisesta ja sotkuisuudesta huolimatta. Värit on ihanat, joten ei voi olla käyttämättä. Kunhan vaan muistaa pitää pumpulipuikkoja korjailua varten mukana. 

// There is two colors in same eyeliner. In other end, there is black and in the other end is that color. It's nice idea, cause you can create fun double-liners. 
Composition was nice for first try. It is wet and lasting, which is easy to apply on the lid, but dry out lasts forever! 
For those who wanna add their makeup fast, this is not perfect product and I think it's so boring to wait forever that eyeliner dries. And even it's dry, it's little sticky on the lids. 
When it's hot outside, I would not never choose these on my makeup. But I will still use these, even they dry slow. I just have to remember to take cotton stick on my purse. 

IMG_9318

2 kommenttia:

 1. Voitko tehdä videolla meikkilookin missä käytät näitä? olisi kiva nähdä 'realistisemmin' miten nää toimii! :)
  Hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! :) Alan taas kuvailemaan videoita enemmän kun "herään eloon" tästä mun kesälomasta ja ehdottomasti näiden kuvaaminen on ykkösenä listalla! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3