NYX OMBRE LIP DUO

IMG_2908
Ootteko te jo kokeilleet super trendikästä ombrea eli "liukuvärjättyä" huulimeikkiä? Mä innostuin joskus tuosta trendistä, mutta en jaksanut enää säätää ja testata montaa eri punaa että mitkä sopii yhteen. 
NYX on taas jälleen ns. ajanhermolla ja tuo kauppoihin omat tuotteensa ombre huulien meikkaamiseen: 'Ombre Lip Duo'!  
Mä tykkään Ombre Lip Duon ideasta, että sun ei tarvitse etsiä kahta eri punaa vaan yhdessä tuotteessa on molemmat mitä tarvitsee. Tummempi ja vaaleampi sävy. 
IMG_2904
Kuten ehkä  swatcheista näkyy, niin kaikissa huulipunissa ei ole yhtä voimakas ombre-efekti. Mikä on ihan kiva että joissain on pienempi väriero!
Ja jos jollekin tämä huulipuna on ihan uus juttu, niin toisessa päässä on siis pienempi kynä joka on tummempi sävyltään ja toisessa paksumpi vaaleampi pää. 
Tummalla sävyllä rajataan huulet reunoilta ja vaaleammalla sävyllä täytetään huulet keskeltä. Lopuksi sävyt häivytellään yhteen. Mä oon nähnyt myös joitain kuvia missä alahuuli on meikattu kokonaan tummalla ja ylähuuli vaalealla sävyllä. Se oli tosi siistin näköinen! 

IMG_2878
Huulipunat liukuu yllättävän pehmeästi huulilla. Ja niissä on paljon pigmenttiä, mikä on ihan ykkösjuttu huulipunissa. Mattaisuudesta huolimatta ne ei tunnu ollenkaan kuivilta huulilla.
Huulten ylirajaus ei tuntunut niin vaivattomalta, koska tuntui ettei kynä liukunut iholle mentäessä enää niin hyvin. Rajaukseen käytettävä pää on myös paljon pienempi joten se menee poikki helpommin ja ensimmäisen levityskerran jälkeen se ei ole enää terävä. Mitkä on ihan makuasioita eikä mua oikeastaan kovin paljon noi seikat häiritse. Mä oon kauhea perfektionisti ja pikkutarkka, niin mä käytän jokatapauksessa sivellintä huulten reunojen tekoon.

TÄSTÄ postauksesta näette sävyn 'Bonnie & Glyde' huulilla, sekä lähikuvaa huulipunasta ja TÄSSÄ postauksessa esittelyssä 'Ginger & Nutmeg'. 
Huulipunia saa mm. TÄÄLTÄ
IMG_2916
IMG_2906

2 kommenttia:

  1. Näissä on iso plussa se, että värit häivyttyvät itsestään, kun huulia "maiskuttelee" yhteen!:) ei tarvii ite alkaa häivyttämään, toisin kun jos tekis ns. normipunilla 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) ! Mä taputtelen myös vielä sormen kanssa niin ylimääräinen kiilto lähtee pois ja lopputulos on iiihan täydellinen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3