NYX LIQUID SUEDE ★ STONE FOX

IMG_7894
Ootteko jo tutustuneet NYXin Liquid Suede -nestemäisiin huulipuniin? Mä oon kerännyt näitä jo pienen kokoelman ja halusin esitellä teille mun suosikin: Stone Foxin. 
Stone Fox on tosi erikoinen sävy, mattainen sinisen harmaa, jota ei löydy kovin helposti. Hyvä sävy niille, jotka haluaa olla rohkeita ja erottua joukosta. 

Nimetön-2
Mun huulilla Stone Foxia ei kuitenkaan kovin montaa kertaa nähty. Ihan paras ja älyttömän kaunis, silloin kun on rajattomasti aikaa tehdä huulimeikki virheettömäksi. Tumma harmahtava sävy kun on myös suht hankala levitettävä koska se on tosi armoton pienistä virheistä. 
Koostumus on tosi nestemäinen ja ohut, minkä puolesta se on helppokäyttöinen, mutta mä en vaan osaa tehdä huulten rajoista kaunista jos en käytä sivellintä Stone Foxin kanssa. Aplikaattori on mun mielestä hieman kömpelö, joten suosittelen kaivamaan huulisiveltimet meikkipussista. Huulipuna ei kuivu täysin kuivaksi, paitsi jos sitä levittää ohuen kerroksen. Silloin se toimii ihan älyttömän hyvin ja on miellyttävä käyttää. Paksumman kerroksen jälkeen se jää hieman tahmeaksi ja siksi levityskin täytyy tehdä aika nopsaan ettei huulten rajat kuivu tahmeaksi. Jos siis lutraa useampia kerroksia niinkuin minä. 
Mutta ehdottomasti plussaa on, että sävy on niin peittävä. Läpikuultavuus ei ehkä sopisi näin intensiiviseen ja tummaan sävyyn. 

IMG_7902
IMG_7907
Stone Fox on täydellinen sävy leikkimiseen! Voit laittaa sen päälle esimerkiksi metallista luomiväriä huulten keskelle mikä tuo kivan efektin. Tai sitten rohkeesti vaan glitteriä päälle niinkuin mä päätin tehdä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3