MAKEUP LOOK ★ COOL NEUTRALS

IMG_2724
Moips! Mulle tuli tänään lopulta niin hoppu etten ehtinyt laittaa teille postausta tulemaan. Harjoteltiin tänään kaljujen maskeerausta koulussa ja se oli niiin kivaa. Tänään tehtiin ekaks glatzan -kaljuja ja huomenna on vuorossa latex! Mun instasta (@emilianummelin) ja snapchatista (@sannaemilian) voitte käydä tsekkaamassa miltä toi lopputulos näytti. Mä laitan muutenkin aina snapchattiin enemmän kuvia siitä mitä tehdään koulussa. Musta ei vielä tänään tullut kaljua, mutta huomenna testataan mun päähän latexkaljua. Haha, mä ootan innolla!
Tässä meikkikuvat eilisestä meikistä jonka näitte videolla. Jos ette katsoneet tuota tutoriaalia, niin klikatkaa itsenne edelliseen postaukseen!

a5
a2
IMG_2738

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3