ISADORA BOHEMIAN FLAIR

IMG_2437
Jeee! Isadoran syksyn kokoelman tuotteet on täällä! Mä ootan aina innolla että mitä uutuuksia Isadoralta tulee kun kausi vaihtuu! 
Näin kuvia näistä tuotteista etukäteen ja sävyt oli just sitä mitä ajattelin ja toivoin. Pehmeitä ruskean sävyjä, lämmin ruoste ja pronssi. Varsinkin huulipunat ja poskipunat on mun mieleen. 

Kokoelman pääpaino onkin huulissa ja kokoelman mukana tulee kauppoihin uudet Lip Desire Sculpting -huulipunat ja -huultenrajauskynät. 

IMG_2446
Huulipunia ja huultenrajauskyniä on molempia kolme kappaletta. Myöhemmin syksyllä näihin tulee seitsemän lisäsävyä.
Kynistä ja punista löytyvät samat sävyt, eli löydät niistä täysin yhteensopivat sävyt. Sculpting -efekti syntyy ensin rajaamalla huulet, jotka voi rajata jopa hieman yli jos haluaa runsaamman lopputuloksen. Huultenrajauskynä on vedenkestävä. 
Huulipunat on aavistuksen läpikuultavia, joten ainakin tummempi "Rum Raisin" kaipaa kynän alleen. Lopputulos ei ole ihan sata prosenttisen matta, mutta sanoisin että about semi-matta. Mä tykkään siitä että huulipunat on tosi pehmeitä ja kosteuttavat tuntuisia ja niistä lähtee helposti pigmenttiä huulille. Rajauskyniä voi käyttää myös yksinään.

IMG_2477
Sävyt oikealta vasemmalle: 52 Praline, 56 Rosewood ja 68 Rum Raisin.
Huulipunat ja rajauskynät jäävät pysyvään valikoimaan.
Suositushinta 14,50 euroa.

IMG_2479
IMG_2893
IMG_2462
Eyeshadow Quartet -luomiväripaletteja tulee kokoelmassa kolme uutta sävyä, mutta mulla on niistä kaksi. 
Vasemman puolinen 'Soft Suede' jää pysyvään valikoimaan ja oikean puoleinen sävy 'Vintage Velvet' on kausituote. Mun mielestä hyvin Isadoramaiseen tapaan sävyt on tosi hohtavia ja shimmerisiä. Lopputulos on upea ja todella kiiltävä, mutta mä kaipaisin myös mattaa. 'Soft Suede' -paletissa on yksi mattainen sävy, joka on tosi hyvä häivytyksiin. 
Suositushinta 16,90 euroa.

IMG_2881
10 Soft Suede 

IMG_2880
09 Vintage Velvet 

IMG_2457
Toiset täysin uudet tuotteet ovat kokoelman Perfect Blush -poskipunat. Ja mä unohdin ihan täysin ottaa näistä swatch kuvat!
Näissäkin mä ihastuin lämpimiin, murrettuihin ja pehmeisiin sävyihin. Näistä löytyy iiihan aavistus shimmeriä, mutta enemmän mattaisen puolelle menee ehdottomasti. Sävyt on pigmenttisiä ja suht tummia joten näitä kannattaa laittaa kevyellä kädellä ja tuoda vain vähän lämpöä poskille mikä toisaalta tekee just täydellisen lopputuloksen.
Poskipunat jäävät pysyvään valikoimaan ja lokakuussa tulee kaksi lisäsävyä myyntiin.
Suositushinta 14,50 euroa.

IMG_2451
Kokoelmassa tuli myös ihania syksyisiä kynsilakkoja! Sävyt on vasemmalta oikealle: 539 Soft Suede, 540 Purple Paisle ja 541 Choco Chic. 
Mua niin harmittaa tällä hetkellä et mulla on mustat geelit kynsillä enkä pääse just nyt kokeilemaan näitä. Mä kun rakastan syksylakkoja.
Kaikki sävyt on kausisävyjä ja suositushinta on 8,90 euroa. 

IMG_2441

* PR-näytteitä

3 kommenttia:

 1. Ihania uutuuksia, Isadoraan voi aina luottaa :)

  VastaaPoista
 2. Voi että miten kiva kokonaisuus, tykkäisin vaikka kaikista tuotteista :)

  VastaaPoista
 3. Ihania tuotteita taas, mutta etenkin rusehtavanpunainen Rum Raisin rajauskynineen osui ja upposi!

  xx Charlotta Eve
  http://charlottaeve.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3