FREESIYTTÄ HIUKSIIN SUORAVÄREILLÄ

IMG_3163
Mun hiusväri oli sen verran haalistunut että se oli lähempänä vihreetä kuin sinistä. TÄSTÄ (klik) postauksesta voitte nähdä lähtötilanteen miten kirkas sininen/turkoosi mun tukka oli kesäkuun lopulla.
Harmi etten muistanut ottaa mun vihreestä päästä kunnon kuvia, mutta esimerkiksi edellisessä meikkipostauksessa oli toi vihertävyys aika hirveen näkönen. 
Mun tukassa on joissain kohdissa näkyvissä vielä sitä kellertävyyttä aika pahasti, minkä takia sininen sävy ei tahdo ottaa kiinni tai taittaa vihreeseen silti. Se kaipaa niiiin vaaleeta pohjaa alleen. Jos baby blueta haluaa, niin hiuksen täytyy olla melkein valkoinen. Kiitos kuitenkin ihanan J:n äidin (ja Olaplexin), että oon ees tässä pisteessä ja tää tukka on kuitenkin keltaista plänttiä lukuunottamatta blondi ja vielä suht hengissä. Mähän olin about puoli vuotta sitten vielä mustatukkainen. Ja kevään/kesän aikana mun hius kävi monta värinpoistoa läpi.
 Aika monet muutkin taitaa tehdä saman virheen, että tukkaan tekis mieli laittaa joku shokkiväri mutta ei tiedä minkä sävyn tarkalleen haluaa niin päätyy mustaan? Mä tein tän idioottimaisen tyhmän virheen ja nyt tuolla päässä killuu tuo ex-musta nykyinen keltainen pläntti joka on niin poltettu loppuun että se ei enää halua värjääntyä. 

IMG_3172
Mä tilasin uudet suoravärit vähän yli viikko sitten ja sain hakea paketin postista tiistaina. Mä mietin monien eri merkkien suoravärien väliltä, mutta päädyin näihin La Richen Directions -väreihin. J:n äidin työkaveri vinkkasi mulle näistä viimeks kun kävin Norjassa ja päätin tilata ne koska niiden pysyvyyttä on kehuttu. Päädyin tilaamaan La Richet eBaysta, koska sieltä näitä sai Suomeen kätsyimmin ja ehdottomasti edullisimmin. Tein neljän värin tilauksen, jotka sain tosi edullisesti eli noin 20 euron hintaan. Postareita tuli maksettavaa noin 2 euroa. Eli ei paha hinta todellakaan, koska kävin mun lähikampaamossa katselemassa suoravärejä ja siellä yhdestä sai maksaa sen 15 euroa. Nyt sain neljä!

IMG_3185
Mä olin aluksi huolissani siitä että miten useesti mun täytyy klikkailla tilausta eBayhin koska purkit ei oo mitään älyttömän isoja. Ehkä 80 grammaa? Mutta kun aloin lantraamaan värejä normaaliin hoitsikkaan niin käytin itse värejä noin pari teelusikallista. 
Tilasin siis sävyt Lilac, Lagoon Blue, Silver ja Ebony. Ja miksasin kaikkia sävyjä yhteen. Eniten käytin sävyjä Lagoon Blue ja Silver, joista sain harmahtavan/hopean sinisen sävyn. Vähiten käytin mustaa, ja sitä ihan supersuper vähän. Siis tosi vähän! Halusin sävyyn vain pientä smokya. 
Mä halusin parhaan mahdollisen tuloksen, niin kävin ensin pesemässä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla joka mun yllätykseksi poisti suurimman vihertävyyden. Annoin hiusten kuivua, aloin miksata väriä ja laitoin seoksen hiuksiin. Annoin sen vaikuttaa noin 1-1,5 tuntia, joka oli ihan hyvä aika. Vähempikin riittää, mutta se on hoitoainetta, niin se tekee vaan hyvää hiuksille. 
Tässä on mun vinkit suoravärien käyttöön, mutta no worries, video on tulossa missä näkyy lähtötilanne, lopputulos ja kaikki siinä välissä mitä tein, miten paljon laitoin värejä yhteen yms! 

IMG_3187
IMG_3188
IMG_3160
Mä oon tosi iloinen tästä lopputuloksesta! Mä luulen että teen uuden käsittelyn vielä parin päivän päästä ja nyt sekoitan enimmäkseen silveriä, että tästä tulee vielä enemmän harmahtavan sininen mitä haen. Mutta just nyt oon enemmän kuin tyytyväinen ja tykkään varsinkin latvojen ja tyven väristä! 
Mun tukka kaipaa nyt vain hoitoa ja lisää hoitoa, niin nyt annan sen olla näin vaikka mun sisäinen perfektionisti on ärsyyntynyt tuosta keltaisesta vivahteesta. Saattaa olla että joskus otan sen käsittelyyni, poistan tän sinisen sävyn ja laitan vaaleenpunasta. Who knows! Mut nyt on hyvä näin. <3 

2 kommenttia:

  1. Ihana ihana <3 Tekis kovasti mieli itsekin repäistä joku vaaleanpuna-silver, mutta ehhh...mun rahkeet ei vaan riitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Mut hei ehkäpä joskus ! :) Vaaleanpuna-silver on kans mun listalla jossain vaiheessa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3