CAPTAIN HAT

IMG_2846
Mä oon juossut viime kuukaudet yhden hatun perässä ja kääntänyt kaikki kaupat ympäri kissojen ja koirien kanssa. Tongin nettikaupat, nettikirpparit ja perinteiset kirpparit. Mut ei. Kävin eBaynkin läpi mut ne näytti niin hirveiltä että päätin unohtaa koko jutun.
Ja hattu mikä on tehnyt mut hulluksi on siis kipparin lakki.  Mulle kävi kuitenkin vihdoin flaksi kun kävelin Ginaan viime viikolla ja siellähän niitä oli hyllyssä. 
Yes please <3 Mä olin tässä trendissä ehkä vähän vastarannan kiiski aluksi, mut loppuenlopuksi myös mun oli pakko saada sellainen. 
Mulla oli pivossa vielä alekupongit käyttämättä ja sain lakin mukaani 13 euron hintaan. Whiiii! Tää ei ehkä lähde ikinä mun päästä. Mutta mun tuurilla mä tiedän minkä löydön teen seuraavaksi kirpparilta. 

Mitä ootte mieltä kipparin lakeista? Yei vai nei?

IMG_2757a
IMG_2753
IMG_2850

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3