BIOTHERM PR-TILAISUUS

IMG_0034
Heiiii kaikki! <3 Blogissa on ollut vähän hiljaisempaa viimepäivät. Vai jopa viikot? 
Mulla alkoi tiistaina koulu ja vitsi miten hassulta tuntuu että tää kesä on oikeesti ohi. Musta tuntuu etten tehnyt kesällä juuri mitään muutamia juttuja lukuunottamatta. Mutta silti musta tuntuu että olin super kiireinen koko kesän tai en ainakaan ehtinyt tekemään kaikkia suunniteltuja juttuja. Noh, ei mulla ainakaan kovin levännyt ja energinen olo ole. Joachim oli Suomessa pari vikaa kesälomaviikkoa joten sen ajan ainakin pyhitin kokonaan meille ja näin ollen en oikeestaan istunut koneella. 
Nyt kun toi koulu alkoi taas, niin stressi kohosi aikamoisille leveleille. Tajusin että tästä tulee raskas syksy että pääsen ulos tuolta maskeeraajan ammattitutkinnon kera. Tulee olemaan ihan sikana hommaa, mutta ehkä tää tästä! 

Vikalla lomaviikollani kävin myös tutustumassa Biothermin tuotteisiin ja uutuuksiin. PR-tilaisuus pidettiin Allas Sea Poolilla mikä oli ihan mahtava tuolle tilaisuudelle! Toi oli upea paikka, vaikka rakennustyöt näyttivät olevan vielä kesken. Mun mielestä allas joka on täytetty merivedellä on jotenkin hauska idea ja koska altaat on auki myös talvella niin aion ehdottomasti käydä siellä vielä.

IMG_0032
Inspiroivassa tilaisuudessa oli ihan super hyvä brunssi ja kokki Kari Aihinen teki terveellisiä annoksia. Mulle jäi vahvasti mieleen se ettei ruuissa oltu käytetty ollenkaan voita vaan kaikki oli kevyttä.
Kauheeta myöntää mutta mä oon niin "sipsikaljavege" ja huono laittamaan mitään luovia annoksia ja mun aamupalakin on niin tylsä kuin perus leipä. Kuitenkin se ihon hyvinvointi ja hoito on kiinni myös siitä syömisestä ja siitä että juo tarpeeksi vettä. 

cc
IMG_0017
IMG_0025
Ylläolevat on Biothermin uutuuksia jotka on erityisesti ikääntyvälle iholle. Mä en tarkkaan muista aivan jokaisen tuotteen käyttötarkoitusta, mutta kyseisiä tuotteita voi käyttää myös nuoremmat koska tuotteilla on ennaltaehkäisevä vaikutus. Multa löytyy kotoa tuo oranssihtava voide ja yöseerumi, joita olen käyttänyt tyytyväisenä ja huomannut positiivisia muutoksia mun ihossa. Raportoin niistä vielä omassa postauksessaan. 

IMG_0028
IMG_0040
Mä lähden viikonloppuna Turkuun, mutta mulla on sunnuntaina kuvauspäivä ja kuvaan teille mm. pari postivideota! Mun koulupäivät on pidentynyt kolmesta ysiin, mutta samalla torstai vapautuu, eli enemmän blogi- ja videopäiviä luvassa. Eli kuullaan taas pian! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3