TODAYS MAKEUP ★ TITANIUM

bbb
Mulla taitaa olla joku luova vaihe meneillään, kun viimeaikoina näitä luovia meikkilookkeja on tullut tavallista enemmän. Mut mä rakastan tehdä jotain sellaista missä ei oikeastaan ole mitään järkeä ja on enempi taiteellinen luomus kuin silmämeikki. Ja yleensä näihin liittyy jokin tunnetila. Esimerkiksi tätä tehdessä mä olin tosi ärsyyntynyt ja turhautunut. Mä voisin viettää ikuisuuden instassa vaan ihaillen ja inspiroituen muiden luomuksista.
Tykkäättekö te tällaisista luovemmista meikeistä? Pitäiskö näitä näkyä enemmän? Kerro! :)

käytetyt tuotteet/products I've used
Grimas Watercolor palette
Ben Nye Cake eyeliner
Models Own Lip Gunk metal Titanium 
Lashes from eBay 

bb
aa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3