THE BEST EYE MAKEUP REMOVER

IMG_4288
Mulla on tosi herkät silmät ja myös mun silmänympärysiho on herkkä. Ja muutenkin silmänympärysiho on todella ohutta ja se kaipaa hellää puhdistusta.
Mä löysin todella hyvän tuotteen, jolla saa sekä silmämeikit että koko kasvojen meikit tehokkaasti puhdistettua ja se on vieläpä luonnonkosmea. 'Soothing Cleansing Milk' Dr. Hauschkalta on ihan must have!

// I have very sensitive eyes and skin. And sensitive or not, eye area skin is very thin so it needs tender makeup remover.
I found really good product,  which removes affectionately eye makeup and foundation and it's natural cosmetics. 'Soothing Cleansing Milk' from Dr. Hauschka is must have!

IMG_3683 kopio
Mä käytän tuotetta niin, että kastelen vanulapun ja puristan ylimääräisen veden pois. Otan vanulappuun putsaria noin yhden pumppauksen verran, taitan vanulapun ja "hieron" sitä ympäriinsä. Sitä on helpompi käyttää, kun se on tasaisesti vanulapussa.
Mä haluan myös että mun silmänympärysiho pysyy kauniina ja juonteettomana vielä muutaman vuoden, joten vältän hankausta ja vetoa viimeiseen asti. Ja suosittelen myös muiden välttämään turhaa vetämistä! Mä painan vanulapun kevyesti silmän päälle ja annan enimmän meikin irrota paikoillaan ja aineen vaikuttaa ennen kuin pyyhkäisen sen pois. Esimerkiksi ripsari irtoaa näin ihan vaivattomasti ja se säästää ripsiä. 

// I have some routine how I use it. First I wet cotton pad and I squeeze the extra water off. I take about one pumping of the product and I spread that all over of the cotton pad. I think it's easier to use when it's evenly in the pad.
I also want that my eye area stays pretty and wrinkle-free for few extra years more, so I avoid all rubbing. And I recommend that to everyone! I press cotton pad lightly in my lid, so most makeup dissolves away before I swipe it off. For example, mascara goes away so easily with this technique and it saves your lashes! 

IMG_4296
IMG_4311 kopio
Parasta tässä on se, että sitä voi käyttää myös koko kasvoille ja voi vitsit miten kosteuttava se on! Jos silmiin jää vielä jotakin jäämiä, niin putsaan ne tässä vaiheessa vedellä pois enkä rasita ihoa vanulapuilla sen enempää. 
Tätä voi käyttää koko kasvojen puhdistukseen myös vanulapun kanssa, mutta mä en osaa pestä meikkejä ilman vettä enkä suosittele ainakaan toistuvasti skippaamaan kunnon vesipesua. Reissussa ihan mainio jos ei vettä ole saatavilla.
Kastelen kasvot kevyesti, otan putsaria yleensä 1-2 pumppausta kädelle ja puhdistan myös kasvomeikin pois. Tässä vaiheessa käyn vielä silmät läpi ja puhdistelen varovasti loput meikit. Yleensä se on tarpeellista vain jos mulla on vahva silmämeikki niinkuin näissä kuvissa. 
'Soothing Cleansing Milkin' jälkeen haluan usein viimeistellä kasvojen puhdistuksen Dr. Hauschkan 'Cleansing Creamillä', joka on myös mun must have -tuote ja taitaa olla jo kolmas tai neljäs tuubi menossa! Sitä käytän meikittöminä päivinä aamuin illoin, mutta myös näin viimeistelyyn koska sillä on kuoriva ominaisuus. Tosin erittäin hellä sellainen. Mun kaikki näpyt saa tällä kyytiä! 

// And the best thing is, that you can use this for your whole face. You can use cotton pads for foundation too, but I really recommend that you always use water when you can. 
I wet my face lightly and then I take product about 1-2 pumps on my hands and wash my face. At this point I go through of eyes again if there is some makeup left. But usually I need to do that only when I have heavy makeup on, like in these pictures.
After 'Soothing Cleansing Milk' I like to use 'Cleansing Cream' from Dr. Hauschka to finish my cleansing. It's also my must have -product which I have use already like 3 or 4 tubes. I use it at makeup-free days every morning and evening and also after makeup cleansing because it scrubs really gently. 

IMG_4320
Puhdistusemulsiolla on hintaa 25,80 € ja saat sitä mm. TÄÄLTÄ 

// You can get Soothing Cleansing Milk in HERE for 25,80 €.


* Postaus sisältää affiliate-linkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3