NYX OMBRE LIP DUO BONNIE & CLYDE

IMG_9728
'Ombre lips' eli 'liukuvärjätyt huulet' on ollut toooosi hypetetty juttu viime kuukaudet. Monet merkit ovat luoneet ihan omat tuotteensa kasvavaa trendiä varten ja näin teki myös NYX. Mun mielestä on niin mahtavaa että saadaan vihdoin tällaisia trendikkäitä, värikkäitä ja erikoisempia juttuja nyt ihan läheltä, eikä tarvitse lähteä tilaamaan tällaisia juttuja ulkomailta. 
Anyways, NYX tuo siis omat 'Ombre Lip Duo' -huulipunansa markkinoille 12 eri sävyssä. Siitä että tulevatko kaikki sävyt Suomeen en osaa ihan varmaksi sanoa. 
Mulla on tässä vaiheessa näitä huulipunia kokeilussa kaksin kappalein, joista nyt esittelen teille punaisemman eli sävyn nimeltään 'Bonnie & Clyde'. 

// Ombre lips has been a huuuuge trend in these past few months. Many makeup brands have create their own products for this growing trend and so NYX did also. They have create 12 shades of these 'Ombre Lip Duo'. I can't say for sure does those all shades come to Finland. 
I have right now 2 shades of these Lip Duos and first I show you the shade 'Bonnie & Clyde'.

Nimetön-5
Nimetön-6
IMG_9732
Huulipunassa on kaksi eri päätä, tummempi joka on myös ohuempi sekä vaaleampi ja paksumpi. Tumma, eli ohuempi pää toimii rajauskynänä jota levitetään huulien reunoille. Vaaleampi väri tulee luonnollisesti huulten keskelle. Eli rajauskynä ja huulipuna siis samassa! Näillä voi toki kikkailla ihan miten haluaa. Mä oon törmännyt kuviin, joissa ylähuuli on meikattu kokonaan tummalla ja alahuuli vaalealla. Se on aika siistin näköinen! Suosittelen myös kokeilemaan, että meikkaat huulet kokonaan vaalealla ja pelkästään ulkonurkkiin laitat tummaa. 
Haluaisittekohan videota erilaisista 'ombre lips' tyyleistä? 

Väri liukuu ja levittyy huulille tosi pehmeästi! Ei todellakaan tarvitse hinkata huulia verille, haha. Lopputulos on suht mattainen, mutta huulipuna ei kuivu kokonaan huulille. Mikä on tietysti hyvä, koska mehän halutaan vielä häivyttää värit toisiinsa levityksen jälkeen! Kuivahtava täysimattainen huulipuna ei ehkä tähän tarkoitukseen sopiskaan paremmin. 
Mä oon tosi tyytyväinen että tällä saa peittävän lopputuloksen, koska mä inhoan läpikuultavia huulipunia. Tunne huulilla ei kuitenkaan ole kovin meikkinen ja paksu, mistä plussaa! 

Anteeksi mun huonot kuvat, mä haluan ottaa teille poikkeuksetta aina kuvan käyttämättömästä tuotteesta, mutta nyt ehdin käyttämään tätä ensin. Sori! 

// So there comes lip liner and lipstick in a same pen. Obviously, you use darker shade for line the lips and color them all, except in the middle. For middle of the lips you use lighter and thicker head, which is lipstick. 
There is so many ways to makeup your lips with this pen! I have seen some cool pics, where upper lip is colored whole with darker shade and lower lip with lighter. So cool! Or then you can use only lighter shade for whole lips and use darker shade only for outer corners. 

This pen glides so smoothly on the lips! You don't have to rub your lips so they are bleeding, haha. 
Finish is quite a matt, but this are not still dry at all! Which is very good, cause we want to blend these shades together. And the feeling on the lips is very light, which is a huge plus! 

Nimetön-9

1 kommentti:

  1. Oikein hyvät kuvat ovat ja tuo huulipunan sävy on todella upea!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3