NYX LIQUID SUEDE VINTAGE

IMG_0776
Kun käytiin Kauneustuben porukan kanssa Tuurin kyläkaupassa, saatiin mukaamme kivat goodie bagit NYXiltä. Pussista löytyi ihana 'Liquid Suede' -huulipuna sävyssä 'Vintage'. 
Mulla on näitä punia harmaana, liilana, oranssina ja pinkkinä. Mä oon kuitenkin himoinnut näitä tummempia punaisia. Niiiin herkullisia sävyjä. 
Vintage on ihana rusehtava punainen, jossa on vähän lilahtava luumumainen sävy. Mä niin tykkään tällaisista huulipunista mitkä ei oo ihan puhtaita punaisia. Ja Vintage on aika uniikki sävy.

// English comes later!

c5
c4
Koostumus eroaa jonkin verran esimerkiksi 'Soft Matte Lip Cream' -huulipunista. Joiden koostumusta muuten rakastan. Näin tummissa sävyissä ja just näissä Liquid Suede huulipunissa yks kerros ei ole ihan riittävä. Kerrosten välissä huulipunan kannattaa antaa kuivua. Se jää kuitenkin väkisinkin tahmeeksi mun mielestä. Esimerkiksi jos haluaa jälkeenpäin korjailla huulipunan reunoja siveltimellä, on se aika mahdotonta sotkematta koska koostumus on melko tahmainen. Jos jälleen verrataan Soft Matte Lip Creamiin, joka tuntuu siltä että huulilla ei olisi mitään, niin Liquid Suede on vähän tuhdinpaa ja raskaamman tuntuista huulilla. Tosin pysyvyys on todella hyvä, vaikka lasin reunaan saattaa jäädä juomisen jälkeen tahrat, mitä muuten Lip Creamit ei tee. Mutta oon päätellyt että se johtuu siitä, koska Liquid Suede on paksumpi koostumukseltaan. 
Huonoja huulipunat ei kuitenkaan ole missään nimessä. Tällaisia sävyjäkään ei löydy ihan joka kaupasta ja vieläpä tällä hinnalla.

IMG_0773

* PR-Sample 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3