MODELS OWN COLOUR CHROME

IMG_0785
Mulla on testissä Models Ownin Colour Chrome -paletti. Ja puhutaanpas hetki tästä paletista! Herranjestas mitkä sävyt! Mä en oo nähnyt vastaavanlaista palettia ikinä ja täytyy sanoa että Models Own oli aikamoinen yllätäjä. 

// I'm testing this Colour Chrome -palette from Models Own. And can we talk about this palette for moment?! Omg, this is gorgeous! I haven't seen anything like this before and I have to say, that Models Own surprised me for positive way.

IMG_0793
Huomasin että jokaisen Models Ownin paletin ulkoasu on tosi kaunis ja uniikki. Niinkuin myös Colour Chromen ruusukultainen peilipinta miellyttää silmää kovasti. 
Kun paletin avaa, paljastuu sieltä 10 metallista sävyä, jotka on kaikki nimetty eri metallien mukaan. 

// I noticed that every packaging of Models Own palettes is very pretty and unique. Also this Colour Chrome's rose gold mirror packaging looks very good for my eye. 

IMG_0798
Kaikki paletin sävyt on voidemaisia ja just siksi mun mielestä se on niin mieletön. Osassa on enemmän pigmenttiä ja osassa vähän vähemmän. Esimerkiksi Platinumista ja Electrumista lähtee enemmänkin hilettä ja kimallusta irti kuin itse väriä. Ehkä huomaattekin sen swatcheista.
Luomivärin pohjana paletin sävyt ja koostumus toimii tosi hyvin. Meikistä tulee vieläkin hohtavampi ja metallisempi kun alla on voidemainen tuote ja sen päällä metallinen puuterimainen väri! En osaa sata varmaksi sanoa, mutta veikkaisin että yksinään käytettynä voidemaiset värit saattaa kasaantua luomivakoon paakkuun varsinkin öljyisellä luomella.
Swatchit tein kuivalla synteettisellä siveltimellä.

// All shades are creamy and that's why I think it's so awesome. Some shades have more pigment than others. For example from Platinum and Electrum comes mostly shimmer and glitter than color. Maybe you can see it from swatches. 
For eyeshadow base these creamy eyeshadows are great. Makeup will be more metallic and shiny, when there is metallic shadow in creamy version and the powdery version. I'm not 100% sure, but I bet that used alone these will go to the crease. Specially on oily eyelids. 
Swatches I made with dry synthetic brush.

IMG_0813
IMG_0802
IMG_0806

* PR-sample

2 kommenttia:

  1. Wait what. modelsown? Ei voi olla totta. Mun mielikuva koko brändistä rajoittui niihin kirkkaisiin kynsilakkoihin joita Seppälässä joskus myytiin :D On kyllä aika upee paletti, etenkin noi sinisen sävyt ja Slicked on upeita <3

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3