JUNE FAVORITES ☆

IMG_9358
Hola! Miten teillä on lähtenyt heinäkuu käyntiin? Listailen taas mun kuukauden suosikkeja ja tässä on toosi paljon NYXiä.. Kyseinen merkki on ollut tosi paljon esillä täällä mun blogissa, mutta ne tuotteet on vaan ihan mun suosikkeja tällä hetkellä! Joistain näistä tuotteista oon jo varmasti maininnut hieman, mutta joistain vähemmän. Lisäksi mulla on vielä muutama ihanuus, jotka sain NYXin tapahtumasta Tukholmasta, mistä teen teille postauksen asap. --->

 1. NYX Stay Matte But Not Flat liquid foundation 
Mulla on ollut tää meikkivoide käytössä siitä asti kun se tuli NYXin Nordic Face Awardsin laatikosta.  Eli about pari kolme kuukautta? Mä rakastan tätä koska se on tosi peittävä ja mattapintainen (kaikille on jo varmaan selvää että rakastan mattaa!?). Se ei kuitenkaan jätä ihoa tunkkaisen mattapintaiseksi, vaan siinä on tietty raikkaus ja kuulaus. Niinkuin nimensä perusteella, se tekee ihosta mattapintaisen, muttei "flat"!

2. NYX HD Blush 'Baby Doll'
Iiiihana Baby Doll on myös peräisin Face Awardseista. Mun varmaan pitäisi alkaa kirjoitella teille enemmän NYX arvosteluja koska mulla on NYXin tuotteita tällä hetkellä käytössä TOSI paljon!
Anyways, Baby Doll on upea raikas "barbipinkki" sävy. Kun laitan sitä poskille, tuntuu että se tuo iholle lisää valoa ja "liftaa" poskia ylöspäin HD -ominaisuutensa ansiosta. Mä en tiedä tekeekö tuote noin ihan virallisesti, mutta sellaiset fiilikset mulle on jäänyt tosta.
Tietysti mun aarteelle kävi kömpelösti kun otin näitä kuvia. Tipautin sen pöydältä maahan ja rikkihän se meni.. Muistin kuitenkin että mulla on avaamaton kappale laatikossa!

3. e.l.f. High Definition Powder
Muistatte varmaan, että rakastan NYXin HD puuteria? Löysin kuitenkin sitäkin paremman putskun elfiltä! Näitä kahta puuteria oon testaillut ja verrannut tässä viimeiset viikot ja voittaja on tässä ehdottomasti. Molemmissa HD puutereissa on hyvät ja huonot puolensa, joista mun todellakin pitää kirjoittaa teille kunhan saan tuon NYXin version käsiini! Vertailukuvia mulla on koneella miljoona, tuutte vielä huomaamaan suuren eron näissä.
Mutta miksi siis HD puuteri on mun suosikki? Se tuo hurjasti valoa kasvoille ja varsinkin valokuvia ottaessa se jättää kauniin jäljen. Se on väritöntä, eli ei muuta meikkipohjan sävyä, se poistaa kiillon pienemmällä määrällä ja jättää ihosta silkkisen tuntuisen.

4. NYX Soft Matte Lip Cream 'Cannes' & 'Stockholm' 
Kaksi huulipunasuosikkia joita oon käyttänyt ihan hulluna! Varsinkin sävy 'Cannes' on ollut käytössä päivittäin. Joskus aikoinaan en ollut kovin innostunut Soft Matte Lip Cream huulipunista, mutta Face Awardsien ansiosta tutustuin näihin paremmin ja rakastuin! Punat pysyy huulilla ihan uskomattoman hyvin, mutta silti huulissa on sellainen tunne ettei niissä olisi meikkiä ollenkaan. Me like!

5. Avon Ideal Flawless Cream Concealer 
Ihan totaalinen yllättäjä. Sijoituin kakkoseksi Avonin Nudemeikkihaasteessa ja sain palkinnoksi valita Avonin tuotteita ja päätin tilata tämän testiin. Mulla taitaa olla tästä vaalein sävy, jota oon käyttänyt "Kim K-korostuksiin" ja se toimii paremmin kuin hyvin. Jos hakee super peittävää peiteainetta tosi tummille silminalusille, se ei ole ehkä tämä, mutta tällä saa valoa ja korostuksia!

6. NYX Sculpt & Highlight Brow Contour 
Rakastan kulmatuotteita ja NYXin kulmakarvojen varjostus- ja korostuskynä on mun laatikossa aika uusi tulokas. Mutta ihastuin tähän heti. Kun taiteilen kulmat siveltimellä, mulla menee niihin ikuisuus. Tämän kynän kanssa kulmien laitto on nopeaa, mutta jälki on tosi siisti ja huoliteltu. Lopputulos on hieman hentoisempi mitä mä yleensä teen, mutta vaaleammat ja rennommat kulmat on välillä tosi jees! Kynä on kaksipäinen, ja ohuemmasta päästä löytyy itse väri ja toisessa on vaaleampi sävy jolla voi siistiä kulmien alareunaa ja korostaa kulmaluuta. Awesome!

// English coming later! 

IMG_9361

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3