I'M BLUE ...

IMG_9502
Tässä tulee paremmat kuvat mun tukasta! Oi miten iloinen oon tästä! 
Tähän tosiaan meni aikaa se about viisi tuntia ja suoraväri jolla saatiin sininen merenneitotukka on Fudgen Paint Box turkoosina ja tumman sinisenä. Värinpoistosta ja sävytyksestä huolimatta oranssi pysyi takaraivon alimmissa hiuksissa kiinni kuin tauti. Siksi lettikuvassa näkyy vähän erisävyistä raitaa. Hitto vie kun piti joskus mennä laittamaan mustaa päähän! Ja sehän ei muuten tuosta ihan heti lähde tuo oranssihtava sävy, se on niiiiin loppuun palanut koko hius tuosta kohtaa. 
Saan huomenna käydä pesemässä hiukset ja mua jänskättää miten paljon tää haalistuu. Aion kuitenkin ylläpitää tätä sinistä viikottain naamioilla ja suoraväreillä. Ja ehkä miksaan joukkoon vähän harmaata. Onko teillä antaa vinkkejä tehokkaista suoraväreistä? 

// Here is better picture of my hair and I love it! I'm so happy!
To get this blue mermaid hair we did first one bleach and toning to remove the yellow. After all that we used Fudge Paint Box in turquoise and darker blue. I regret now that I have dyed my hair black cause now it's so stuck in my hair, which you can see as a orange. Which don't wanna get off! 
Tomorrow I go wash this first time and I'm curious to see how much this fades out. But I'm gonna definitely keep this blue bright with masks and direct colors. 

Nimetön-7
IMG_9503

2 kommenttia:

 1. Mahtaako olla kauheen hankala toteuttaa ihan kotona ite? Mä oon ite vetänyt blondista brunetiksi ja takasin ihan yhdellä värjäyskerralla, tällä hetkellä on blondi. Tietty mä en ehkä oo niiiiin perfektionistikaan näiden kanssa et jos sävy heittää asteen tai pari niin emmä kuole. :D
  On kyllä ihana tukka. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein muutaman värinpoiston kotona ihan kampaamokamoilla mut se tumman oranssi oli mulla niiiiin tiukassa kiinni! :D Mä olisin kanssa varmaan jatkanut tätä projektia kotona, mutta mun poikaystävän perheessä on kampaaja niin sain apuja sieltä ;)
   Kiitos! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3