I AM FREEDOM AWARDS 1ST CHALLENGE VIDEO


Tässä on mun I Am Freedom Awardsien ensimmäisen haasteen video! Teema oli 'Strobe vs Sculpt' ja näistä sai valita joko jomman kumman tai yhdistää molemmat. Mä päätin ottaa meikkiin mukaan niin varjostusta kuin korostustakin. Mä en halunnut tehdä meikistä ihan tavallista niin lisäsin silmien alle hohtavia paljetteja, tähtiä ja glitteriä.
Mun video tuli ulos vähän myöhemmin mitä muilla kilpailijoilla. Kuljetusyhtiö mokasi mun paketin tuomisen kanssa tosi pahasti ja tuotteiden piti tulla mulle ennen kuin lähden Norjaan, mutta ne tuli mulle vasta tosi paljon myöhemmin. Mulla oli eilen niin hektinen päivä, kun aloin aamulla raivolla kuvaamaan (haha) ja editoin videota neljään asti aamuyöhön. Mutta nyt se on täällä!

Tässä vaiheessa riippuu täysin TEISTÄ kuka pääsee jatkoon toiseen haasteeseen ja TOP 15 joukkoon. Te tietysti äänestätte ihan sitä videota mikä on teidän suosikki, mutta mä olen super kiitollinen ja onnellinen jokaisesta äänestä. Olisi tosi mahtavaa päästä jatkoon tässä kisassa ainoana suomalaisena ja mä toivon että piditte tästä videosta ja että autatte mua pääsemään pidemmälle tässä kisassa! <3 
Äänestämään pääsee täällä:
www.iamfreedomawards.com

// Here is my first challenge video for the I Am Freedom Awards! Theme was 'Strobe vs Sculpt' and you could choose both or just another one. I decided to choose these both styles on my makeup and for some extra I added few shiny stars, sequins and glitter under my eyes. 
My video comes little later than others, because I had problems with receive products, but now finally it's here!

But now it depends on YOU who gonna be in next round and in TOP 15. You ofc vote whoever is your favorite, but I would be suuuuper happy and grateful of all votes. It would be so cool to go far in this competition and specially when I'm only Finnish in this competition. 
I hope you liked my video and you help me reach TOP 15! <3 

You can vote here:
www.iamfreedomawards.com

4 kommenttia:

 1. Äänestäisin mielelläni, mut en löytänyt tuolta mitään äänestyslinkkiä tms :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänestyslinkki on näköjään päivittynyt myöhemmin. Nyt se on siellä! :) Ja kiitos Mira jos äänestät! :)<3

   Poista
 2. En tiedä, mutta onpa vaikeasti järjestetty tuo äänestyssysteemi! Painoin kuitenkin videosi alapuolelta VOTE-nappia, jonka jälkeen sivu vaihtui ja edessäni oli teksti "VOTE NOW", muttei mitään mistä enää pääsisi eteenpäin. Joten en nyt tiedä menikö oma ääneni yhtään mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi eikä! Onpas tosiaan hankala. Hmm, mä tutkin miten toi homma oikein toimii ja ilmoitan tänne! Kiitos kuitenkin äänestä, toivottavasti meni perille <3 :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3